Biztonságos befektetési lehetőség, kedvező áron, Miskolcon

A lakásvásárlás életünk egyik legnagyobb pénzügyi döntése, és befektetésnek számít, még akkor is, ha saját célra vásárolunk. Nem mindegy, mennyiért tudjuk majd eladni, hogy ha egyszer szeretnénk elköltözni, mint ahogyan az sem mindegy, hogy egy új építésű lakás, amiért már az építkezés során folyamatosan fizetünk, valóban felépül-e.

Két tényező garantálja, hogy egy új építésű lakás tényleg időre elkészül, és hogy költözés után is lesz kihez fordulnunk a garanciális problémákkal. Az egyik, ha egy épp a befejezésnél tartó, vagy éppen elkészült projektbe ugrunk bele, a másik, ha a beruházás, a kivitelezés, és az üzemeltetés egy kézben összpontosul.

Miskolcon pont egy ilyen projekt várja új lakóit, jelenleg 95%-os készültségben. A családi házas övezetben elhelyezkedő Jura Lakópark lakásai már költözhetőek, a kivitelezésből csak külső tereprendezési, parkosítási munkálatok vannak hátra. A 2 tömbből álló, 49 lakásos lakópark lakásainak 60%-a már elkelt, és az első lakók már be is költöztek.

A már itt lakók és az újonnan beköltözők számára a későbbi üzemeltetés sem lesz probléma, hiszen a Jánosik Kft. által befejezéséhez közeledő projektben a cégcsoport tagvállalatai vettek részt beruházóként, kivitelezőként, és vesznek részt továbbra is üzemeltetőként.

A lakásokat rendkívül kedvező áron kínálják, és a kialakított 60-110 négyzetméter közötti méretek ideálisak azok számára, akik a CSOK segítségével szeretnének lakást vásárolni.

A lakópark az Andor utca és a Miklós utca által határolt saroktelek két oldala mentén helyezkedik el, nyugodt, családi házas övezetben, mégis mindössze néhány percre a Károly utcai villamos megállótól, ahonnan könnyen és gyorsan elérhető a belváros.

A két épülettömb a felszínen három társasházként jelenik meg. Az A1 és A2 épületeket a felszín alatt egy mélygarázs köti össze, míg a B épület alatt egy önálló mélygarázs épült. Az épületek a felszín felett földszint + 2 emelet + penthouse szintekkel rendelkeznek, és bennük a másfél szobás kis lakásoktól a 4 szobás penthouse lakásokig mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

A fűtéséről és melegvíz ellátásáról az épület pinceszintjén elhelyezett hőközpont gondoskodik, de a fűtés egyénileg is szabályozható a radiátorokba épített termosztatikus szelepek segítségével, illetve minden fogyasztás mérése egyedi mérőórákkal történik. Az egyik épület belső lépcsőházas, míg a másik külső gangos megoldású, de mindkettőben tágas lift is segíti a közlekedést, és mindkét épület teljesen akadálymentesített. A lakók biztonságáról pedig kamerarendszer és beléptető rendszer is gondoskodik.

Minden lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, és a mélygarázsban tároló is, a parkolóhelyek száma pedig a lakások darabszámához lett méretezve. Illetve mindkét épület rendelkezik nagy belső udvarral, melyekben játszótér és az idősebbek számára pihenőpark is épül.(X)

A cikk megjelenését támogatta a Jánosik Kft.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

© 2024 (v2.202102)