Nagyon menő, nem túl drága lakások Debrecenben

Szebbnél-szebb 40-50 négyzetméteres lakásokat találtunk Debrecenben. Megéri nézelődni a második legnagyobb városunkban, hiszen leendő hallgatók, de befektetők számára is racionális döntés lehet errefelé ingatlant vásárolni.

Hamarosan véget ér a tanév Debrecenben, a cívis egyetemvárosban is. A kollégiumokból kiszoruló vagy önállóságra vágyó hallgatók, de a rövid vagy hosszútávú kiadásban gondolkodó befektetők számára is jó lehetőség most szétnézni a helyi ingatlanpiacon.

Mi legalábbis rengeteg szép lakást találtunk az Otthontérkép aktuális kínálatában a 40-50 négyzetméteres kategóriában. 

Itt van mindjárt ez a 17,99 millió forintért hirdetett, teljes körűen felújított 50 négyzetméteres otthon a Kassai úton. 

Kattints a képre még több fotóért!

Cserélték a villany-, a vízvezetékeket, a bejárati és a beltéri ajtókat; a konyha, az előszoba és a vizes helyiségek csempeburkolattal lettek ellátva, a szobák pedig laminált parkettával. Az amerikai konyhás nappaliban Electrolux gáz főzőlap, elektromos sütő, páraelszívó, szilgránit mosogató tálca található, de gardrób is van. 

Kattints a képre még több fotóért!

Ez a 44 négyzetméteres egy plusz félszobás, kifizetett panelprogramos házban található lakás 15,8 millió forintba kerül most. Újkertben, a Károlyi Mihály utcában fekszik. Erkélyes, 8. emeleti, alacsony rezsijű, részben felújított, nyugati fekvésű.

Kattints a képre még több fotóért!

Elhelyezkedése gyakorlatilag tökéletes: az agrár és a nagy egyetemtől is 5 perc sétára van, a közelben élelmiszeráruház, bevásárlóközpont, a Csokonai Mihály Gimnázium, buszmegállók, a 2-es villamosvonal, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, általános iskola.

A Tímár utcában (ez a Belváros csendes egyirányú utcája) 2 szoba és összesen 49 négyzetméter kerül 18,9 millió forintba. Az újszerű, összkomfortos lakás amerikai konyhás, gázcirkó fűtéses, klímás, tetőtéri (3. emeleti).

Kattints a képre még több fotóért!

Egy 2008-ban téglából épült, hőszigetelt, zárt udvaros társasházban, az udvaron saját autóbeállóval eladó.


© 2021 (v150.202005)