Új építésű balatoni lakások, amikbe érdemes pénzt fekteni

Egyre jobb a kínálat az épülő vagy nem régen felépült balatoni és környéki lakóingatlanokból. Néhány ezek közül befektetési célra is kiváló választás. Nem árt már most lefoglalni, mert később drágább lesz.

Lotus Residence – Hévíz

A hévízi lakóparkban 9 db hat-lakásos épületet találunk. Hévíz nagy erőssége a többi Balaton környéki településsel szemben, hogy a szezon nemcsak a nyári hónapokra koncentrálódik, hanem gyakorlatilag egész évben pörög a turizmus.  A lakópark a központhoz közel, mégis egy csendes utcában található. Az új építésű ingatlanok legnagyobb előnye, hogy kulcsrakészek, akár azonnal birtokba vehetik őket a leendő tulajdonosaik. Minden ház lifttel felszerelt és minden lakáshoz rengeteg extra tartozik, többek között márványpadló és riasztó is. A beruházó igény szerint bérbeadás menedzsmentet is nyújt az ingatlanokhoz, tehát visszabérli a tulajdonosoktól, és a bérbeadás teljes folyamatát átvállalja, akár garantált hozamért is.

30 m2-es modern lakás – Zamárdi

Zamárdiban, a Balaton-parttól mindössze néhány méterre árulja az egyik ingatlaniroda ezt a 30 m2-es 1,5 szobás tégalakást. Az ingatlan 2017 őszén készült el, tehát az új tulajdonos akár azonnal beköltözhet vagy bérbe is adhatja. A lakáshoz tartozik egy 7,5 m2-es terasz, illetve ha parkolni szeretnénk a zárt közös udvaron erre is van lehetőség. Az ingatlan hirdetési ára 27 millió forint.

zamardi nyaralo

 

Lelle Resort – Balatonlelle

Az OTP Ingatlan Zrt. balatonlellei beruházása keretein belül több mint 150 új lakás fog elkészülni 2018. júniusára. Az egy hektárnyi vízparti területen négy társasházat építenek, amikben a 1,5 szobás lakásoktól egészen a 4 szobás lakásokig még bármilyet választhatunk. Minden lakáshoz erkély fog tartozni, ahonnan kilátás nyílik a Balatonra. A befektetők már 29,8 millió forintért vehetnek ingatlan.

nyaralo balatonlelle

45 m2-es panorámás lakás – Siófok

A Balaton legfelkapottabb településén, Siófokon hirdetik ezt a 45 m2-es, 2 szobás új építésű lakást. A 4 szintes társasházban 53 lakóegység lesz, mindegyik lakáshoz balatoni panoráma társul. A modern megjelenésű ház geotermikus megújuló energiával működtetett hűtő-fűtő gépészeti rendszerrel készül. A leírás alapján több lakás is vásárolható a házban, a földszinti lakások közvetlen kertkapcsolatosak. Az emeletiekhez nagyméretű, egymástól leválasztott erkélyek tartoznak. A hirdetésben szereplő ingatlan 33,4 millió forintba kerül.

siofok nyaralo

Luxuslakás – Balatonfüred

Balatonfüred egyik csendes utcájában, a Balatontól és a sétánytól 200 méterre, közel a vízparthoz, kikötőkhöz találjuk ezt a 76 m2-es, 3 szobás lakást. Az ingatlan egy 1209 m2-es telken fekvő, 5 lakásos téglaépítésű ház földszintjén helyezkedik el. Az “okos” ingatlanhoz 2 terasz is tartozik és mindezért 49 millió forintot kell majd fizetnie az új tulajdonosnak.

nyaralo balatonfured

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)