Luxuslakások az álmok budapesti birodalmából

Egymillió forint felett kezdődnek a négyzetméterárak az V. kerületben a luxuslakások kategóriájában. Találtunk jó pár fantasztikus kéglit a lipótvárosi részen, zömük frissen felújított. Íme, a jégadagolós amerikai hűtők, a pihenősarkok és a lakberendezői álmok világa!

Végigböngésztük az V. kerületi luxuslakások aktuális kínálatát az Otthontérkép adatbázisa alapján. Megállapíthatjuk: ebben a kategóriában a négyzetméterárak egymillió forint felett kezdődnek, és sok a frissen és gyönyörűen felújított ingatlan, ezekből szemezgetünk az alábbiakban.

128,8 millió forintért kínálják ezt a 100 négyzetméteres luxuslakást frissen felújítva a Kossuth Lajos utcában, közel a Váci utcához, 10 percnyire a Dunától.

Kattints a képre még több fotóért!

A lakberendező tervei alapján infra- és finnszaunával, prémium minőségű bútorokkal, konyhastúdió által tervezett reggelizőpultos szigettel is felszerelt otthon gyakorlatilag minden létező igényt kielégít.

Kattints a képre még több fotóért!

Jégadagolós amerikai hűtő, a fürdőszobában esőztetővel felszerelt zuhanykabin, hidromasszázs kád, pihenősarok. Akár azonnal költözhető.

Kattints a képre még több fotóért!

A közelben számtalan szolgáltatás – elegáns cukrászda, kávézók, éttermek -, de egy híres Művészudvar is található, ami valójában egy kulturális központ kortárs magyar designerek, kézművesek bemutatótermeivel.

Ez a 160 négyzetméteres, 3 + 3 félszobás Alkotmány utcai ingatlan tulajdonképpen két külön bejáratú lakás egyben. 144,9 millió forintért hirdetik most.

Kattints a képre még több fotóért!

A lakások külön-külön 80 négyzetméteresek, mindkettő az alsó szinten egy nagy 30 négyzetméteres nappalival, a felső szinten pedig két különnyíló szobával rendelkezik, külön fürdővel és konyhával. Az előszoba közös.

Kattints a képre még több fotóért!

Luxus kivitelezés, modern konyhabútor, ötletes, ugyanakkor harmonikus és igényes megoldások. Minden rendszer – villany, víz, gépészet – tejesen felújított, van légkondicionáló és riasztó is, valamint egy 30 négyzetméteres pince.

A Váci utcában 91 négyzetméter és 4 szoba várja új tulajdonosait, lakóit 109,2 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

A Fővám tértől és Duna-parttól mindössze pár percnyi kényelmes sétára található ingatlan remek befektetési lehetőség egy kiváló állapotban lévő társasház 2. emeletén.

Kattints a képre még több fotóért!

Napfényes, teljes körűen felújított, luxusotthonról van szó.


© 2021 (v150.202005)