Egyre népszerűbbek a kemencés kertes házak

A kemence az egyik legősibb ember által épített és használt tűzhely, voltak hullámvölgyek ezek népszerűségét illetően, de manapság egyre több kemencét találhatunk az otthonban és kertekben. Minket a kemence kinti felhasználása érdekel, hiszen a sütés-főzési igényeket elégítik ki napsütéses napokon. Körülnéztünk, országszerte hatalmas a választék olyan családi házak között, ahol egyedibbnél egyedibb kemencék találhatók a kertekben. Mutatjuk a kemencés kertes házak válogatást, az árak 17-80 millió forint között mozognak!

Kezdjük a legolcsóbb kemencés családi házzal! Az ingatlan 100 nm-es, 3 szobás, ami nem csak lakberendezési kellékek egyediségében különleges, hanem a színhasználatban is, ahol  a fehér, piros, kék, szürke színek váltakoznak a ház különböző szegleteiben. A családi ház kertjében egy kemencés kis pihenőhely is ki van alakítva.

További képekért kattints a fotóra!

eladó családi házak

Egy kicsit drágábban, de ugyancsak nagy területtel rendelkező családi ház jön. Az ingatlan sok extrát kínál az öntözőrendszertől kezdve a a szalonnasütőig. A kertben felépítettek egy melléképületet, nagy konyha, filagória is van benne. Kerti összejövetelekkor jól jön a kemence, a grill és szalonnasütő.

A 4 szobás családi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

 

eladó családi házak

Kemencében, kemencés ház! Az összeget kicsit növelve szimpatikus, teljes komfortos ingatlant mutatunk. A ház eredetileg kőből és vályogból épült, kiegészítésként használtak tégla és ytong anyagokat is. A családi ház tereit igazi vidéki, hagyományos stílusú berendezés és fa bútorzat díszíti. Szerencsére a modern elképzelések is megjelentek, napelemes rendszer támogatja az áramfogyasztást. A kerti konyha sparheltnek, kemencének és üstháznak is helyet ad.

Még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg! 

kertes házak

A következő családi ház, amely válogatásunk legdrágább darabja, borospincével, filagóriával és kemencével is kitűnik. Külső és belső kinézete nem a visszafogottságról árulkodik, sőt a telek mérete sem az átlagos. A kemencés pihenőhely mellett a hinta is nyújthat meghitt, nyugodt perceket.

További képekért kattints a fotóra! 

kemencés kertes házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)