Extra jó nyaralók 20 millió alatt

Kehidakustányi boltíves pincés erdészházat, de örökpanorámás alsóörsi ingatlant is találtunk a hétvégi házak, nyaralók idei kínálatában, mégpedig 20 millió forint alatt. Még nem késő beszállni, mielőtt kitörne a hőség!

Még éppen van ideje a 2018-as nyár előtt nyélbe ütni az adásvételt annak, aki új színt vinne a családja életébe egy hétvégi házzal. Színes és széles az ingatlanpaletta ebben a kategóriában is a Tisza-tótól egészen a Balatonig. Erdészházak, horgásztanyák, panorámás mini nyaralók és vadonatúj luxusapartmanok közül is válogathat az érdeklődő. 

Mi az alábbiakban a 15 és 20 millió forint közötti irányárú hétvégi házakat szemléztük, és régiótól függetlenül kigyűjtöttünk pár olyan hirdetést, amelyben jó állapotú vagy valamiért igazán különleges (például számtalan hasznosítási lehetőséget rejtő) ingatlant kínálnak. 

Íme!

Ezt a 140 négyzetméteres, 4 szobás ikernyaralót Balatonmária-Alsón árulják 17 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

3 szoba + nappali, 2 fürdő, 12 fedett terasz. Az 1990 körül épült épület lakótere teljesen önálló, a szomszédtól függetlenül használható, saját gyalogos- és gépkocsibejáróval, valamint első- és hátsó bejárattal is rendelkezik. Mindkét szint 70-70 négyzetméteres.

Kattints a képre még több fotóért!

A saját használatú telek 576 négyzetméter. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Kehidakustányban, a Szőlő-hegyen árulják ezt a 3 plusz félszobás, 90 négyzetméteres 2 szintes vadászházat az erdő szélén, gondozott telken, mégpedig 16,8 millió forintért. A telek mérete több mint 5700 négyzetméter. 

Kattints a képre még több fotóért!

A tetőtérben míves cserépkályha, a földszinten kandalló található. A ház terméskőből és téglából épült mintegy 15 éve. Földszintjén a domboldalba, föld alá benyúlva egy 2,5 méter belmagasságú boltíves pince is növeli a kényelmet és a pihenési lehetőségek tárházát.

A ház csendes, nyugodt környéken van, jól megközelíthető egy jó minőségű, murvás, köves úton. Állandó vízellátásra nagy vízgyűjtő ciszterna és házi vízmű szolgál jelenleg, de kút fúrása is lehetséges.

 Kattints a képre még több fotóért!

A falu központja (üzletekkel, postával,buszmegállóval) és a helyi, modern termálfürdő (Kehida Termál) éttermekkel pár percnyire van autóval vagy kerékpárral. Keszthely és a Balaton-part, valamint Hévíz gyógyfürdő központja is csupán 20 perc autóút. A környék nagyvadas vadászterület, a közelben lovardák is üzemelnek, és bőven van horgászási lehetőség nemcsak a Balatonon, hanem a zalacsányi és szajki horgásztavakon, illetve a Kis-Balatonon is. 

A Balaton északi partján, a közkedvelt Alsóörsön hegyoldalban található örökpanorámás 32 négyzetmétert kínálnak 18,5 millió forintért. 1863 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

A pincében víz, villany van, a telken kocsibeálló található. Az épület érvényes építési engedéllyel rendelkezik. Közútról, aszfaltozott úton jól megközelíthető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)