Extra jó nyaralók 20 millió alatt

Kehidakustányi boltíves pincés erdészházat, de örökpanorámás alsóörsi ingatlant is találtunk a hétvégi házak, nyaralók idei kínálatában, mégpedig 20 millió forint alatt. Még nem késő beszállni, mielőtt kitörne a hőség!

Még éppen van ideje a 2018-as nyár előtt nyélbe ütni az adásvételt annak, aki új színt vinne a családja életébe egy hétvégi házzal. Színes és széles az ingatlanpaletta ebben a kategóriában is a Tisza-tótól egészen a Balatonig. Erdészházak, horgásztanyák, panorámás mini nyaralók és vadonatúj luxusapartmanok közül is válogathat az érdeklődő. 

Mi az alábbiakban a 15 és 20 millió forint közötti irányárú hétvégi házakat szemléztük, és régiótól függetlenül kigyűjtöttünk pár olyan hirdetést, amelyben jó állapotú vagy valamiért igazán különleges (például számtalan hasznosítási lehetőséget rejtő) ingatlant kínálnak. 

Íme!

Ezt a 140 négyzetméteres, 4 szobás ikernyaralót Balatonmária-Alsón árulják 17 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

3 szoba + nappali, 2 fürdő, 12 fedett terasz. Az 1990 körül épült épület lakótere teljesen önálló, a szomszédtól függetlenül használható, saját gyalogos- és gépkocsibejáróval, valamint első- és hátsó bejárattal is rendelkezik. Mindkét szint 70-70 négyzetméteres.

Kattints a képre még több fotóért!

A saját használatú telek 576 négyzetméter. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Kehidakustányban, a Szőlő-hegyen árulják ezt a 3 plusz félszobás, 90 négyzetméteres 2 szintes vadászházat az erdő szélén, gondozott telken, mégpedig 16,8 millió forintért. A telek mérete több mint 5700 négyzetméter. 

Kattints a képre még több fotóért!

A tetőtérben míves cserépkályha, a földszinten kandalló található. A ház terméskőből és téglából épült mintegy 15 éve. Földszintjén a domboldalba, föld alá benyúlva egy 2,5 méter belmagasságú boltíves pince is növeli a kényelmet és a pihenési lehetőségek tárházát.

A ház csendes, nyugodt környéken van, jól megközelíthető egy jó minőségű, murvás, köves úton. Állandó vízellátásra nagy vízgyűjtő ciszterna és házi vízmű szolgál jelenleg, de kút fúrása is lehetséges.

 Kattints a képre még több fotóért!

A falu központja (üzletekkel, postával,buszmegállóval) és a helyi, modern termálfürdő (Kehida Termál) éttermekkel pár percnyire van autóval vagy kerékpárral. Keszthely és a Balaton-part, valamint Hévíz gyógyfürdő központja is csupán 20 perc autóút. A környék nagyvadas vadászterület, a közelben lovardák is üzemelnek, és bőven van horgászási lehetőség nemcsak a Balatonon, hanem a zalacsányi és szajki horgásztavakon, illetve a Kis-Balatonon is. 

A Balaton északi partján, a közkedvelt Alsóörsön hegyoldalban található örökpanorámás 32 négyzetmétert kínálnak 18,5 millió forintért. 1863 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

A pincében víz, villany van, a telken kocsibeálló található. Az épület érvényes építési engedéllyel rendelkezik. Közútról, aszfaltozott úton jól megközelíthető.


© 2021 (v150.202005)