Nem álom a balatoni nyár saját tóparttal!

Elképesztő luxusvillákat árulnak a magyar tenger partján, Balatonőszöd különösen hasít. Tartson velünk a minimál stílus, a télen-nyáron élvezhető full extrás kényelem és a teraszok jakuzzijainak világába!

Ami az időjárást illeti, szinte átmenet nélkül léptünk a télből a nyárba, de a naptár szerint sincs már sok hátra sok a sült hekk, a tó vagy folyóparti relaxálás, a szabadban eltöltött baráti és családi partik színpompás szezonjáig. Itt az idő felfrissíteni a nyári ruhatárat és megtervezni a kánikulai hetek programját. A legjobb, ha ezek zömét saját nyaralónkban tölthetjük. Ilyen ingatlanokat keresgéltünk 80 és 100 millió forint között a Balaton partján. Be kell vallanunk, családi háznak is elfogadnánk bármelyiket akár Budapesten, akár valamelyik vidéki városban. 

népszerű kerületek lakásai

Balatonőszödön keresi új tulajdonosát ez a 150 négyzetméter alapterületű minimál stílusú luxusvilla 90 millió forintért, egy 530 négyzetméteres telken, mindössze 200 méterre a Hullám Üdülőpark magánstrandjától.

Kattints a képre még több fotóért!

Az épületet Vonnák János tervezte, igazi nyugalom szigete a többi között egy 40 négyzetméteres, a belső térrel szinte egybeolvadó terasszal.

Kattints a képre még több fotóért!

Hatalmas amerikai konyha, étkező, nappali, a teraszon 6 személyes jakuzzi, exkluzív infra/finn kültéri távirányítós szauna. A ház 2012-ben épült, klimatizált, riasztóval felszerelt, télen-nyáron használható, padlófűtéssel, a hálószobákban radiátorral. A kertben egy fedett és egy nyitott gépkocsi beállóhely is található.

Kattints a képre még több fotóért!

Az Üdülőpark szolgáltatásai között ott van a fűnyírás, a kertészet, az egész éves gondnokság, takarítás, bérbeadási lehetőség, nonstop portaszolgálat, recepció, parkosított saját strand, hatalmas napozóstég büfével, gyermekcsúszdával, napágyak, bográcsozó, szalonnasütő-helyek, kőgrillek, játszóterek, ping-pong, bicikli-, vizibicikli-kölcsönzés parkoló. Horgászoknak, szörfösöknek is kitűnő választás.

Szintén Balatonőszödön kínálják 89,9 millió forintért ez a 3 szobás villát ugyancsak a Hullám Üdülőparkban teljes berendezéssel.

Kattints a képre még több fotóért!

A földszinten amerikai konyhás nappali, 1 szoba, kádas fürdőszoba, kazánház, tároló, terasz, az emeleten nappali, 2 szoba, zuhanyozós fürdőszoba/wc, erkély a lakótér felosztása.

A múlhatatlan szépségű Tihanyban 4 és félszobás nádtetős nyaralót árulnak csendes környéken, mégis mindössze 100 méterre a vízparttól 82,5 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű ősfás park, tágas nappali-étkező, hatalmas kertkapcsolatos terasz, a tetőtérben pedig egy nagy szoba erkéllyel, hálószoba, fürdőszoba. Parkolási lehetőség 3 autó számára biztosított az udvarban, és van egy 8 négyzetméteres pince is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)