A kék hat árnyalata. Szebb lesz tőle az otthonod.

A kék hat árnyalatát mutatnám be a következő lakás dizájn ötletekben. Lehet szeretni a kék színt, de lakásba ennek árnyalatait nagyon meg kell gondolni, főleg ha a falak, a bútorok és egyéb kiegészítőkben gondolkodunk.

Ebben az I. kerületi lakásban a kék falak dominálnak. A lakberendezési stílushoz nagyon találó a kék háttér, amit nem csak a szobában használtak, hanem az előszobában is. A szoba fehér mennyezete a kék színnek egy szép kontraszt hatást ad.

További képekért kattints a fotóra!

kék dizájn

Hasonló színt és elképzelést használtak a következő II. kerületi lakásban is. A kék az egész lakást beborítja és ezt a pasztell árnyalatokkal hangsúlyozzák. Az igényes és szépen berendezett 3 és fél szobás lakásban sok olyan kelléket találhatunk, ami egy modern irányzatra utal.

A szimpatikus lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti lakások

A kék szín különböző formákban a fehér fal színes eleme is lehet. Az alábbi lakásban például egy kék csíkos változatot láthatunk. A nyomottabb barnás árnyalatok mögött nagyon kiemelkedik, ezzel megadja a szoba hangulatát is.

További képekért kattints a fotóra!

Színválaszték

Egy másik gyönyörű dizájnt is találtunk! A kék színek árnyalatait nem csak a falakon, hanem más kellékeken is láthatjuk, sőt a led rendszerek is ezt a színvilágot adják.

További képekért kattints a fotóra! 

lakberendezési ötletek

Konyhabútor színének sem mutat rosszul a kék, de a fürdőszobában sem. Ebben a XIV. kerületi lakásban ezt be is vállalták és nem mondhatni, hogy hiba volt.

A színes lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

kék bútorok

© 2021 (v150.202005)