Duna-parti duma parti – milliókért

Nyakunkon a nyár, lassan hőség van, de persze még tavasz sem volt igazán. Akinek régóta dédelgetett álma egy vízközeli nyaraló, és vaskos megtakarítása is van hozzá, annak irány a fővárostól északra fekvő dunai régió: Leányfalu és Dunabogdány.

Aki régóta tervezgeti, hogy nyaralót vásároljon vízparton, de a fővároshoz mégis közel, azoknak érdemes az ingatlanpiacon most szétnézni. Igaz, tavasszal épp felfelé megy ezen ingatlanok ára, de a választék biztosan nagyobb, mint a szürke téli hónapokban. Ezúttal azonban nem a Balaton parton vagy a Velencei tó partján nézünk körül, hanem a Szentendrét elhagyva, az attól északra fekvő Duna-menti nyaraló lehetőségek között válogatunk.

A Duna-parti Leányfalu nagyon szép, régi hagyományú nyaralóközség, szuper stranddal. Ám sokan nem csak nyaralóhelyül választották, hanem Budapestről ki is költöztek ide, hiszen innen – no nem a reggeli vagy a délután csúcsban – autóval 20-25 perc alatt a főváros északi részeire érünk; de Szentendrén vagy Pomázon letéve az autót vagy a robogót be is HÉV-ezhetünk a belvárosba.

Leányfalun, a hegyoldalban található ez a 70 nm-es 2004-ben épült ház. 2016-ban több felújításon is átesett, a tetőt is lecserélték.

Dömösön két szintes, 130 nm-es, 3+3 fél szobás családi házat hirdetnek 23 millióért. A háznak örök panorámája van a Dunakanyarra, illetve a visegrádi hegyekre és a kertje is szépen gondozott. Ugyanakkor a családi ház belül is szép állapotú, egy festés után azonnal költözhető.

A több, mint 3000 fős Dunabogdány is nagyon népszerű település a Duna-partot kedvelők körében. Itt találtunk egy szép kis házat, amelynek teraszáról a dunai panorámában is gyönyörködhetünk. A 80 nm-es, 1 és négy fél szobás családi ház ára 23,5 millió forint. A kert a hegyoldal miatt lejtős, de nagyon szépen gondozott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)