Borospincét, apartmant és hegyi birtokot is lehet venni 2 millió alatt

Az ingatlanpiaci felívelés ellenére minimális összegből is vásárolhatunk ingatlant szerte az országban: borospincét, hegyi birtokot, termálfürdőhöz közeli apartmant, de egy több mint 100 négyzetméteres tornácos parasztházat is találtunk 2 millió forint alatt.

Gyakorlatilag egyetlen része sem hiányzik a magyar ingatlanpiaci palettának: az óriási birtokon elterülő milliárdos luxusvilláktól a felújított, nagy alapterületű paneleken és az alföldi tanyákon át egészen az eladó tiszai horgászparadicsomokig minden kategóriában találhat megfontolandó ajánlatokat az érdeklődő. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon 2 millió forint alatt is van-e élet a lakáspiacon. A válasz egyértelmű igen, sőt!

Több mint 240 találatot dobott ki az Otthontérkép keresője az 1 és 2 millió forint közötti árkategóriában. Országszerte válogathatunk a felújított, felújítandó és épp felújítás alatt álló családi házak, nyaralók, telkek között. De találunk eladó apartmant, hegyi birtokot, borospincét is.

Íme, néhány különleges falat.

A Bács-Kiskun megyei Csátalján 1,7 millió forintért eladó ez a 104 négyzetméteres sváb stílusú, tornácos parasztház. A település Nagybaracska szomszédságában, Bajától 20 kilométerre délre található.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan komfortos, 4,5 szobás, ugyanakkor felújítandó. A falak szárazak, a tető jó, ám a ház jelenleg nem lakható. Ellenben tehermentes és azonnal birtokba vehető a hozzá tartozó 2000 négyzetméteres telekkel együtt.

Zala megyében, Becsehely-Letenye között 51 négyzetméteres hegyi birtokot kínálnak 1,5 millió forintért egy több mint 2400 négyzetméteres telken. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlanhoz szinte végig aszfaltozott út vezet. Fedett terasz, nagy szoba, konyha-nappali, a pinceszinten pedig présház és bortároló található. Tavaly épült egy tíz személyes, fedett fa kiülő is. A telken szőlő, gyümölcsfák, szép panoráma. Mindez csendes, biztonságos környéken.

Csokonyavisontán, Dél-Somogyban a termálfürdő közvetlen közelében fekvő apartmant kínálnak 1,58 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 26 négyzetméteres, fa falazatú, 8 lakásos házban eladó, amelyhez 1814 négyzetméteres körbekerített terület tartozik. A termálfürdő bejárata és a buszmegálló is 100 méterre található. A település Kaposvártól 50, Barcstól 14 kilométerre fekszik. 

Nagyrédén 1,9 millió forintra tartják ezt az Öreghegyi Pincesoron eladóvá vált takaros kis pincét 244 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

A közel 30 négyzetméteres présház/kóstoltató helyiség remek lehetőség baráti összejövetelek, borkóstolások lebonyolítására, a pince pedig majd 6 méter hosszú és 2,8 m széles, bortárolásra kiválóan alkalmas.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)