Borospincét, apartmant és hegyi birtokot is lehet venni 2 millió alatt

Az ingatlanpiaci felívelés ellenére minimális összegből is vásárolhatunk ingatlant szerte az országban: borospincét, hegyi birtokot, termálfürdőhöz közeli apartmant, de egy több mint 100 négyzetméteres tornácos parasztházat is találtunk 2 millió forint alatt.

Gyakorlatilag egyetlen része sem hiányzik a magyar ingatlanpiaci palettának: az óriási birtokon elterülő milliárdos luxusvilláktól a felújított, nagy alapterületű paneleken és az alföldi tanyákon át egészen az eladó tiszai horgászparadicsomokig minden kategóriában találhat megfontolandó ajánlatokat az érdeklődő. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon 2 millió forint alatt is van-e élet a lakáspiacon. A válasz egyértelmű igen, sőt!

Több mint 240 találatot dobott ki az Otthontérkép keresője az 1 és 2 millió forint közötti árkategóriában. Országszerte válogathatunk a felújított, felújítandó és épp felújítás alatt álló családi házak, nyaralók, telkek között. De találunk eladó apartmant, hegyi birtokot, borospincét is.

Íme, néhány különleges falat.

A Bács-Kiskun megyei Csátalján 1,7 millió forintért eladó ez a 104 négyzetméteres sváb stílusú, tornácos parasztház. A település Nagybaracska szomszédságában, Bajától 20 kilométerre délre található.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan komfortos, 4,5 szobás, ugyanakkor felújítandó. A falak szárazak, a tető jó, ám a ház jelenleg nem lakható. Ellenben tehermentes és azonnal birtokba vehető a hozzá tartozó 2000 négyzetméteres telekkel együtt.

Zala megyében, Becsehely-Letenye között 51 négyzetméteres hegyi birtokot kínálnak 1,5 millió forintért egy több mint 2400 négyzetméteres telken. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlanhoz szinte végig aszfaltozott út vezet. Fedett terasz, nagy szoba, konyha-nappali, a pinceszinten pedig présház és bortároló található. Tavaly épült egy tíz személyes, fedett fa kiülő is. A telken szőlő, gyümölcsfák, szép panoráma. Mindez csendes, biztonságos környéken.

Csokonyavisontán, Dél-Somogyban a termálfürdő közvetlen közelében fekvő apartmant kínálnak 1,58 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 26 négyzetméteres, fa falazatú, 8 lakásos házban eladó, amelyhez 1814 négyzetméteres körbekerített terület tartozik. A termálfürdő bejárata és a buszmegálló is 100 méterre található. A település Kaposvártól 50, Barcstól 14 kilométerre fekszik. 

Nagyrédén 1,9 millió forintra tartják ezt az Öreghegyi Pincesoron eladóvá vált takaros kis pincét 244 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

A közel 30 négyzetméteres présház/kóstoltató helyiség remek lehetőség baráti összejövetelek, borkóstolások lebonyolítására, a pince pedig majd 6 méter hosszú és 2,8 m széles, bortárolásra kiválóan alkalmas.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)