Gyönyörűek a felújított lakások Újlipótvárosban

Káprázatosan rendbe hozott lakásokat találtunk a XIII. kerület méltán népszerű újlipótvárosi részén. A négyzetméterárak bőven 600 ezer forint fölött járnak, viszont az biztos, hogy ezekbe az ingatlanokba már csak beköltözni kell, dolog nincs velük.

A XIII. kerület újlipótvárosi része, a Jászai Mari térhez, a Szent István parkhoz és a Duna-parthoz, no meg a Margitszigethez közel eső utcák méltán népszerűek évek óta az ingatlanpiacon. Az egyébként sem alacsony négyzetméterárak az elmúlt hónapokban tovább nőttek ugyan, de ez a környék szinte semmihez sem hasonlítható hangulatú barátságos kis kávézóival, üzleteivel. Befektetők számára is kiemelt rész ez, hiszen mind a rövid, mind hosszú távú lakáskiadásnak jók a feltételei.

Nem véletlen, hogy egyre többen költenek arra eladás előtt, hogy minőségi anyagok felhasználásával igazi ékszerdobozokat hozzanak létre, és teljeskörűen felújítsák az ingatlant, legyen szó garzonról vagy több szobás lakásról. Az ilyen típusú eladó kéglik között böngésztünk, és megállapíthatjuk: 600 ezres négyzetméterár alatt nemigen volt találatunk. A kínálat ezzel együtt káprázatos.

A Visegrádi utcában 40,5 millió forintért hirdetik ezt a 61 négyzetméteres, 2 és félszobás, rendkívül igényes küllemű lakást.

Kattints a képre még több fotóért!

É-D tájolású, a parkosított belső udvarra néz, így teljesen ki van zárva az utca zaja. A nappali amerikai konyhás, a fürdőszobába padlófűtést szereltek, új a kondenzációs kazán, a radiátorok, a nyílászárók pedig thermoüvegezettek. Klíma is van.

Kattints a képre még több fotóért!

Ezt a 33 négyzetméteres garzont 28,9 millió forintért adnák. Gyönyörű földszinti dizájnlakás. 

Kattints a képre még több fotóért!

Hűtő-fűtő klíma, a legmodernebb berendezések, spot- és led rendszerek. Kiadási célra is ideális választás lehet. 

66 négyzetméter, 2 szoba, 39,99 millió forintos irányár – ezek a főbb paraméterei ennek a Duna-part és a Váci út közötti szakaszon, a Tisza utcában található, azonnal költözhető, teljes körűen felújított, klímás, emeleti, 2 szobás lakásnak.

Kattints a képre még több fotóért!

A társasház külső és belső homlokzatát 5 éve újították fel, kamerás biztonsági rendszer működik benne, idén felújítják a lépcsőházat és liftet is kap az épület. A lakásban 2013-ban történt teljeskörű gépészeti és esztétikai felújítás. 

Kattints a képre még több fotóért!

Padló-, fal- és radiátoros fűtés, rejtett LED- és halogén világítás – az eredmény gyönyörű. Teljes bútorzattal, háztartási gépekkel együtt eladó.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)