Az élet az agglomerációban kezdődik!

A drágulás miatt ma már racionális döntés Budapest tágabb agglomerációjában gondolkozni házvásárlás előtt. Üllőn, a Dunakanyar kapujának tartott Gödön vagy éppen Pomázon, a Pilis-hegység kapujában is van élet, sőt gyönyörű ingatlanok is. Pest megyében több mint 4000 eladó házat találtunk a 30 és 80 millió közötti kategóriában. Jöjjön az ízelítő!

Egyre többen keresgélnek új otthont Budapest tágabb vonzáskörzetében, hiszen az ingatlanárak igencsak nekirugaszkodtak az elmúlt időszakban. Ma már racionális döntés lehet néhány kilométerrel távolabb költözni a fővárostól, cserébe az alacsonyabb négyzetméterárakért. Az Otthontérkép adatbázisa szerint Pest megyében több mint 4000 eladó családi ház van jelenleg a 30 és a 80 millió forint közötti ársávban. Ezek közül válogattunk néhány igazán szép állapotút. 

A Dunakanyar kapujának tartott Gödön, Budapesttől mintegy 25 kilométerre kínálják ezt a 2 szobás 88 négyzetméteres, több mint 1200 négyzetméteres telken fekvő családi házat 39,9 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

A környék nyugodt, a tetőtér beépíthető. Autóval a belváros kocsival fél óra alatt, vonattal 20-30 perces időközönkénti, kb. fél órás menetidővel közelíthető meg. A sportkedvelők számára bicikliút és evezési lehetőség szintén adott a közelben, Gödön pedig helyi gyógyvizű strand is várja a feltöltődni vágyókat, ráadásul a háztól néhány utcányira kedődik egy Natura 2000 terület.

A ház alatti 22 négyzetméteres jól szigetelt, ablakkal is rendelkező pince jelenleg mosókonyhaként és tárolóként üzemel. A 86 négyzetméteres magasított padlás teljes egészében beépíthető, és a 18 négyzetméteres zárt garázs előtt fedett beálló található. Közel 30 négyzetméteres L-alakú terasz is növeli a kényelmet, a telken pedig gyümölcsfák és egy ásott kút is van.

Pomázon, a Pilis-hegység kapujában, Budapesttől néhány kilométerre, Szentendre és Budakalász szomszédságában 190 négyzetméteres, 6 szobás családi házat kínálnak 53,9 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 710 négyzetméteres telken fekszik, közel a HÉV-hez. Többgenerációs, 3 szintes, felújított és folyamatosan karbantartott. Az extrák között beépített cserépkályha, automata kapus garázs, klíma, napkollektor és ásott kút is sorakozik.

Kattints a képre még több fotóért!

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és az M0-s körgyűrű közelsége miatt is kiváló fekvésű Üllőn egy 139 négyzetméteres ház új tulajdonosait keresik. Az irányár 34,9 millió forint.

Kattints a képre még több fotóért!

2 + 3 félszoba, összesen 139 négyzetméter. A ház tetőtér beépítéses, a 482 négyzetméteres telken pedig áll egy új faház is, amibe bevezették a közműveket, így akár nyári konyhaként, vagy hobby célokra is kényelmesen használható. A kert felőli oldalon egy nagyméretű, fedett terasz csatlakozik a házhoz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

© 2024 (v2.202102)