A hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Igazi vidéki otthon Szentendrén

A 2009-ben épült 200 m2-es, 5+2 szobás házat Szentendre egyik csendes részén,  a Bükkös pataknál találjuk. A házzal szemben már nincsenek épületek csak a patakpart, és a patakvölgyet övező fák. A ház hangulata igazán otthonos, az épület kialakítása és a bútorok is erősítik a népies jellegét. A csodás szentendrei házért 85 millió forintot kell majd fizetnie az új beköltözőknek.

Vidéki ház

Új építésű lakás Balatonfüreden

81 m2-es, 3 szobás új építésű téglalakást hirdetnek 50 nm-es saját használatú kizárólagos kertrésszel és saját autóbeállóval Balatonfüred központjában. Az épület fűtése levegős-hőszivattyúval biztosított (padló-mennyezet hűtés/fűtés). A menő balatoni házért 44,9 millió forintot kér a hirdető.

Balatoni ház

Luxus az agglomerációban

Minden igényt kielégítő családi házat találtunk Szadán, Budapesttől alig 30 kilométerre. A 2003-ban épült ingatlan 3 hálószobával, gardróbbal, 2 fürdőszobával (szauna+wc+bidé) + 1 külön wc, amerikai konyhás nappali + étkezővel, mosókonyhával, 43 m2-es terasszal és egy 63 m2-es garázzsal rendelkezik. A házhoz rengeteg extra tartozik, többek között találunk benne szaunát és fűnyírótraktort is. Az ingatlan a leírás alapján külföldre költözés miatt most olcsóbban, 75 millió forintért eladó.  A csúcsszuper házról drónfelvétel is elérhető ezen a linken.

Szada ház

Eklektikus lakás a XIII. kerületben

XIII. kerület legkedveltebb részén, Újlipótvárosban, eladó egy 81 m2-es, 2 szobás lakás közel a Szent István parkhoz. A lakás igényesen felújított, és modern, illetve antik búrotokkal berendezett. Az ingatlant “open home” jelleggel megmutatják a tulajdonosok az érdeklődőknek az alábbi időpontokban: 2018. május 5-én és 6-án 12:00 és 17:00 között, illetve 2018. május 12-én és 13-án 12:00 és 17:00 között.

XIII. kerület ingatlan

2+2 szobás lakás Újpesten

A IV. kerületben, a Nagyváradi liget lakóparkban eladó egy 72 nm-es, nettó 66 nm-es, 2+2 félszobás erkélyes tetőtéri lakás, melyhez padlás és saját tároló is tartozik. Az ingatlan egy 8 lakásos társasház 3. emeletén található, a lakás egy zárt parkra néz.  Az ingatlan vétálára 38,2 millió forint.

Újpesti lakás

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)