Kicsi a lakás, lesz itt egy rakás!

Bővül a család, kicsi a lakás? Ingatlanba fektetnéd megspórolt pénzedet? Nem tudod, hogy használt vagy új építésű lakást vegyél? Akkor gyere el most hétvégén a Millenárisra (május 4-6), az ingyenes Lakás2018 kiállításra, ahol minden kérdésedre választ kapsz! A kiállítók között pedig megtalálod az Otthontérképet is!

Hogy miért érdemes ellátogatni a standunkhoz?

A kiállításon segítünk feltölteni eladó ingatlanodat, melyet egyből ki is nyomtatunk és kiteszünk a magánhirdetés falunkra, ahol több ezer lakáskereső találkozhat majd a hirdetéseddel! A korábbi évekhez hasonlóan rengeteg hasznos lakáskeresési és eladási tanáccsal is ellátnak munkatársaink, ha ellátogatsz hozzánk, illetve az Otthontérkép új kiemelési csomagjaival is megismerkedhetsz! Amennyiben pedig ingatlanbefektetési tippekre lenne szükséged, akkor keresd nálunk a Mantra Development szakembereit a kiállítás teljes ideje alatt, akik egyedi megoldásokkal és szolgáltatásokkal könnyítik meg az ingatlanbefektetők életét.

Az Otthontérkép standjánál (F4-es) továbbá több mint 30 lakópark kínálatából szemezgethetsz, miközben különleges Csupa Szörp kézműves szörpöt szürcsölgetsz! Szombaton pedig, fél négytől vezető elemzőnk Mester Nándor ad elő a Portfolio Lakás Klub 2018 előadássorozaton: ha a fővárosban és az agglomerációban is nézelődsz új otthon után, akkor ott a helyed: ugyanis sok-sok hasznos infót megtudhatsz az eladó Budapest környéki ingatlanokról, az egyes települések népszerűségének trendszerű változásairól!

lakas2018

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)