Minőségi galériás lakások a fővárosban!

Találni a piacon galériás lakásokat, de nem mindegyik felújított vagy rendezett állapotú. Ezek a lakások kis méreteikről ismertek, de a galéria segítségével máris nagyobb tereket biztosítanak.

A berendezéssel is tágíthatjuk a lakás részeket, hogy még véletlenül se legyenek zsúfoltak. A galériás lakás válogatásunkban 20-60 millió forint közötti kis kéglik kerültek a figyelmünk középpontjába, amik még méreteikben is változóak. Kezdjük is a galériás lakások legkisebbjével!

Az alábbi XIII. kerületi lakás egy gyöngyszem. Az amerikai konyhás nappali nagyon stílusos elemeket tartalmaz, szimpatikus a zöld színválasztás és ennek tudatos használata, mind a bútorzat mind a kiegészítők és a növények terén.

Az álló galériás lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti eladó lakások

Egy újabb 1 szobás lakás következik, ami már a VI. kerületben található. A felújított lakás a modernséget és a letisztultságot mutatja és a magasból lelógó villanykörték nagyon feldobják a lakást. Okos megoldással a klíma is változtatható igény szerint, ami nagyon megkönnyítheti!

További képekért kattints a fotóra!

VI. kerületi lakás

A következő lakás már egy fél szobával nagyobb mint az eddigiek. Kiváló helyen, a VIII. kerületben található a dizájnos lakás. Mivel a szobák ablakai belső udvar felé néznek, ezért mondhatni, hogy csendes pillanatoknak örülhet az ott lakó.

A kis lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó lakások

Jöjjön egy szuperül kinéző fekete színű galéria, ami a kis világítással nagyon hangulatos. A galéria egy kis ebédlőnek ad helyet, amihez egy érdekes formájú lépcső vezet. Fönt aztán bármi lehet…

További képekért kattints a fotóra!

dizájnos ingatlan

A Király utcában is találtunk egy 2 és fél szobás kis lakást, ami újszerű állapotú és mivel nagyon jó környéken van, ezért Airbnb célra is megfelelő. Szellős bútorzat, nagyok a terek, így nem kell azon aggódni, hogy nincs hely vagy nem férnek el a vendégek.

A kiváló elhelyezkedésű lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

galériás lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)