Pénteken nyílik Magyarország legfontosabb lakáskiállítása

Május első hétvégéjén ismét megtölti a Millenárist a Portfolio Csoport. Több mint 10 ezer érdeklődőt várnak a tavaszi LAKÁS 2018 Kiállításra, amelynek kiállítói helyei már hetekkel ezelőtt megteltek. Érdekel, hogy milyen árváltozásokra számítanak a lakáspiaci szakértők? Kíváncsi vagy, hogy meddig emelkedhetnek még a szárnyaló anyagárak? Bizonytalan vagy, hogy újépítésű vagy használt lakást éri meg venni? Ezekre a kérdésekre mind választ ad a péntektől vasárnapig tartó rendezvény.

Mivel Magyarországon általában a lakosság vagyonának nagy része ingatlanban fekszik, a lakásvásárlás komoly befektetési döntésnek minősül. Vagyoni helyzetünk alakulása szempontjából is kulcsfontosságú, hogy hol és milyen lakást vásárolunk. Ebben a döntésben segít a Portfolio Csoport LAKÁS 2018 Kiállítása, ahol több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat. A rendezvényen a hazai lakáspiac legfontosabb szakértői elemzik a helyzetet, az előadók között megtalálhatóak a legnagyobb bankok, kivitelezők és a jogszabályi hátteret kidolgozó kormányzati szervezetek képviselői is.

lakas kiallitas

Hogyan dönts jól?

Pár éve kezdődött a lakáspiaci fellendülés Magyarországon, aminek köszönhetően a lakásépítés is látványosan felpörgött. Az új lakások iránti erős keresletet jól mutatja, hogy azok nagy részét a fejlesztők már az építkezési fázisban eladják. A nagyvárosokban és Budapesten sorra épülnek az új lakóparkok, nem mindegy azonban, hogy hol vásárolunk. Érdemes figyelembe venni a város fejlődési irányait, hiszen a legjobb helyszínek közé a felértékelődő városrészek tartoznak, vagy azok, amelyek egy esetleges későbbi válság esetén is őrzik értéküket. Ezekhez például valamilyen köz- vagy magánfejlesztés kapcsolódik, új irodagócpont alakul, közlekedésfejlesztés történik a közelben, vagy pedig tömeges lakásépítések alakítják át a környék arculatát.

Maga a lakás is nagyon fontos persze: a jó elrendezés és fekvés, vagy egyre több lakásvásárlónak szempont, hogy van-e erkély, ezeken az adottságokon ugyanis nem lehet a későbbiekben megváltoztatni. A lakásvásárlási lehetőségek útvesztőiben segít eligazodni a LAKÁS 2018, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci kiállítása és vására. A rendezvény kiemelt témája a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségek és kihívások, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat. A péntekről vasárnapig tartó kiállításra a belépés ingyenes.

70 kiállító és ingyenes előadások

A tavaszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza az ingatlanfejlesztőket, lakásközvetítő hálózatokat, bankokat, lakástakarék-pénztárakat és biztosítókat, így mintegy 70 kiállító várja az érdeklődőket, amelyeknek 65%-a visszatérő. A legnagyobb fejlesztők is jelen lesznek, mint például a Metrodom Park, a Metrodom Panoráma, vagy a City Home, és olyan exkluzív fejlesztéseket is bemutatunk, mint az Emerald Residence, a Németvölgyi Residence, a Danubio Budapest, a BudaPart vagy a Harsánylejtő Kertváros. Természetesen az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői – az Otthon Centrum, a Duna House, vagy az OTP Ingatlanpont – is kiállítják majd teljes adatbázisukat.

Ha pedig már megtalálta álmai otthonát, de hiányzik hozzá még egy kevés pénz, akkor a LAKÁS 2018 kiállításon választhat a legnagyobb hazai bankok, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből. Ráadásul a CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is segíthet, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

lakás kiállítás

Természetesen idén is kapcsolódik a LAKÁS 2018-hoz a Portfolio Lakás Klub, ahol tapasztalt szakemberek előadásaikban mutatják be az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáit. Az ingyenesen látogatható előadásokon a látogatók válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.

A cikk megjelenését támogatta a Portfolio Csoport.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)