Milyen jó lenne madárcsicsergésre ébredni!

Zöld és csendes övezetre vágyunk, sőt még kertre is, de mégis megközelíthető legyen a belváros? Mindez nem csak egy álom lehet! Itt van ez a II. kerületi társasház, amiben meghirdettek egy 3 szobás lakást!

A 4 lakásos ház   2006-ban épült, tartozik hozzá egy tároló és egy teremgarázs is és egy közös használatú 400 négyzetméteres kert is, ami kellemes kikapcsolódási lehetőségeket nyújthat a beköltözőknek.

A lakásban fiatalos és stílusos berendezési kellékeket találunk, ezek úgy vannak elhelyezve, hogy tágas terek kialakítását tegyék lehetővé. A lakás két terasza az erdő felé néz, mindkettő tökéletes helyszíne lehet egy reggeli kávézásnak, vagy a nyugodtabb pillanatoknak.

eladó ingatlanok

Ami a tágas amerikai konyhát illeti, kinézetében és színében is nagyon passzol a lakáshoz, a padló és a bútorzat is nagyon feldobja a világos falakat. Kis dizájnos elemek figyelhetők meg a különböző lakásrészekben, ilyen például az ebédlőasztal feletti hosszúkás fényforrás is.

II. kerületi lakás

A hálószobákban is ez a színvilág dominál, az egyikből még a teraszra is ki lehet lépni és élvezni a madárcsicsergést. A lakás extrákat is rejt magában, például központi riasztórendszerrel van felszerelve, valamint elektromos redőnyök könnyítik meg a lakók mindennapjait.
kertes ház

És akkor még nem is említettük, hogy a ház elhelyezkedése tömegközlekedési szempontból kiváló, hiszen alig több mint 1 percre találhatóak a háztól a megállók. A mindennapi szükségletekhez pedig a közelben van Budagyöngye és egy Stop Shop is. Gyerekes családoknak is kedvező lehet, hiszen nemzetközi óvodák és iskolák is megközelíthető távolságra találhatóakA II. kerületi házról még több képet a linkekre vagy a fotókra kattintva tekinthetsz meg!

 

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

© 2024 (v2.202102)