Sokkolóan gyönyörű tetőteraszos lakások a piacon

Egy tetőteraszos lakás általában már önmagában gyönyörű, de mi most napalemmel, saját lifttel, borospincével, jakuzzival, intim erkéllyel is felszerelt eladó példányokat találtunk Budapesten. Ha rozészezon és szabadtéri sütögetés, akkor a jelszó: tetőterasz!

Egyébként is mániánk a különleges, tetőteraszos lakások vizslatása a magyar lakáspiacon, ilyenkor tavasszal, a nyár közeledtével azonban még inkább érezzük a késztetést erre. 

Ezúttal is meghökkentő szépségű eladó ingatlanokra akadtunk.

Az áruk persze többnyire borsos, na de a látvány, a tér és az igényesség mindenért kárpótolja az embert. És ki ne álmodozna családi, baráti grillezésekről, rozézásokról a saját fullpanorámás tetőteraszán?!

Lakberendezői vénánk és a bennünk élő kertész vágyainak kiélésére is tökéletesen alkalmas egy nagyobbacska tér a magasban. 

Alsórákoson, a XIV. kerületben 168 millió forintért eladó ez a fantasztikus 286 négyzetméteres exkluzív penthouse lakás a Bosnyák tér és az épülő Mundo Center közvetlen közelében.

Kattints a képre még több fotóért!

55 négyzetméteres terasz, 73 négyzetméteres napozóterasz, 21 négyzetméteres borospince is tartozik az ingatlanhoz. Az extrák listája pedig szinte végtelen: elektromos mágneszár, privát szint védelmi funkcióval rendelkező lift, a nappali közepén beépített hőlégkeverővel rendelkező kandalló, önálló, pollenszűrős szellőzőrendszer, nappaliból nyíló télikert, szauna, kültéri zuhanyzók, gőzkabin, jakuzzi, padlófűtéssel rendelkező terasz, 7KW-os napelem, elektromos autóhoz töltőpont a garázsban. 

Kattints a képre még több fotóért!

Kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan. 

90 millió forintért hirdetik Erzsébetvárosban ezt a 105 négyzetméteres, 3 és félszobás, örökpanorámás, 20 négyzetméteres tetőterasszal ellátott belső kétszintes lakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

Felújított, duplakomfortos, ráadásul a bulinegyed közepén fekszik, azaz befektetési céllal vásárlók számára is ideális választás lehet akár rövid-, akár hosszútávú kiadásra. 

Csakúgy, mint ez az Árpád fejedelem útján található 2 + 2 szobás penthouse lakás 135 millió forintért. Az alapterület 85 négyzetméter, a tetőterasz mérete közel 50 négyzetméter. 

Kattints a képre még több fotóért!

A lakótérben két erkély is található, az egyik dunai panorámás, ahol kényelmesen lehet kávézni, borozni. A másik a konyhából nyílik, intim kialakítású, 12,5 négyzetméteres, növényekkel teli. Az extrák között ott az infra padlófűtés, a klíma, csakúgy, mint a minőségi beépített bútorok vagy éppen a jakuzzi a tetőteraszon. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)