Csodás kis lakások menő díszekkel!

Mindig előítéletesek vagyunk, ha kis lakásokról van szó, hiszen legtöbbször azt gondoljuk, hogy nincsenek jó állapotban, de az otthontérkép.hu oldalon körülnéztünk és nagyon jó állapotú, menő  kis lakást találtunk, áruk 24 és 27 millió közé esik. 

Kezdjük is egy XIV. kerületi lakással. Visszafogottabb bútorzatát egy-egy kellék emeli ki, mint például a képregény hős képe a falon, vagy a kis asztal a nappaliból. Az amerikai konyhás nappali tapéta díszítése önmagában feltűnő, de attól a színvilágában még találó.

A budapesti lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

kis lakások Budapest

Egy kissé egyedibb lakberendezési ötletekkel felszerelt nappalival is összetalálkoztunk. A Palotanegyedben levő lakás stílusa kivételes, a nappali tényleg sajátos hangulatot ad, de a kis méretű hálószoba ezt felülmúlja.

A hálószobát és a lakás többi részéről még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

VIII. kerületi lakás

Az alábbi kispesti lakás sem az egyszerűségről árulkodik. Az exkluzív lakás nappali berendezése menő kellékeivel büszkélkedhet, hiszen a gömb fényforrás, a kis zöld növények és a színválasztás nagyon feldobja az otthont. A konyha egyszerű, de mégis nagyszerű, ennyit mondhatok.

További képekért kattints a fotóra!

díszítő elemek

Ami a hálószobát illeti, sok kelléket felhasználhatunk arra, hogy egy kissé változtassunk rajta. Sokszor elég egy kihívóbb szín, fényforrás, mennyezet vagy növényzet is. Az alábbi IX. kerületi lakásban a színt gondolták hatásosnak, amit persze a lakás többi szegletében is igyekeztek használni.

További képekért kattints a fotóra!

IX. kerületi lakás

A fürdőszobát sem kell elhanyagolni, kis lakás tudom, de nagy potenciál lehet benne, ha van rá pénz egészen ki lehet pofozni. A Belgrád rakparton levő lakás fekete dizájnban is jól mutat, a szürke árnyalatai pedig a fürdőszoba hangulatát adják meg.

További képekért kattints a fotóra!

V. kerületi lakás

 

 

 

 


© 2021 (v2.202102)