Fellegekben a tetőtéri erkélyes lakásokban!

Megjött az állandó meleg és most már kihasználhatjuk a tetőtéri teraszt. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy felület, a lényeg ahogy ezt berendezzük. Most már a vendégeket is lehet fogadni a teraszon, kis összejövetelekre csillagos estéken tökéletes lehet.

Az otthontérkép.hu oldalon böngészve igazán szép lakásokat találtunk, amik nem csak kinézetükkel fogják meg az embert, hanem a tetőtéri kilátással is. Mutatjuk a teraszos lakás válogatásunkat!

Kezdjük is egy mesés II. kerületi lakással, ami egy nagyon letisztult és minimál stílust képvisel. A lakásban az egyszerű bútorok és kiegészítők kiválóan illenek a színekhez és a tágas helyekhez. Ilyen kilátás mellett már sok tematikus eseményt elképzelhetünk.

A csodás panorámás lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

budapesti ingatlanok

Egy hidegebb pillanat erejéig megmutatnám ezt a IV. kerületi teraszt. Az igényesen berendezett penthouse egyedi a lakberendezési kellékeivel, különösen figyelemre méltó a konyhabútor és a konyhagépek.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások Budapest

Nem kell elhanyagolni ezeket a területeket sem a belvárosban. Kisebb méretűek, de annál izgalmasabb lehet úgy kialakítani, hogy hangulatos legyen. A következő ingatlan terasza is erről árulkodik. A növények és színes kellékek nagyon megváltoztathatják a tér kinézetét. Érdemes megfontolni!

További képekért kattints  a fotóra!

növényes megoldások

Hasonló ötleteket használtak a következő VI. kerületi lakásban is. Itt egy kicsit nagyobb a tér, ezért jobban kiépítették ezt, sőt elkerítették, ami jól jöhet, ha tényleg intim pillanatokat akarunk..

A VI. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó ingatlanok

Egyedibb, amikor sportolási térnek használjuk a teraszt. A IX. kerületi lakás erre jó példa, hiszen boksz zsákot helyeztek ki a teraszra. Az egyedi ötletek és a minőségi kellékek a lakás többi részében is megmutatkoznak.

További képekért kattints a fotóra!  

ötletes teraszok

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Magyar Péter újabb ellenfeleket kapott

Itt egy újabb jele annak, hogy felpörgött a kampányhajrá a június 9-i választások előtt.

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Óriásit téved, aki arra vár, hogy emeljék a fizetését?

Nem minden felhőtlen a hazai cégek számára.

© 2024 (v2.202102)