Fellegekben a tetőtéri erkélyes lakásokban!

Megjött az állandó meleg és most már kihasználhatjuk a tetőtéri teraszt. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy felület, a lényeg ahogy ezt berendezzük. Most már a vendégeket is lehet fogadni a teraszon, kis összejövetelekre csillagos estéken tökéletes lehet.

Az otthontérkép.hu oldalon böngészve igazán szép lakásokat találtunk, amik nem csak kinézetükkel fogják meg az embert, hanem a tetőtéri kilátással is. Mutatjuk a teraszos lakás válogatásunkat!

Kezdjük is egy mesés II. kerületi lakással, ami egy nagyon letisztult és minimál stílust képvisel. A lakásban az egyszerű bútorok és kiegészítők kiválóan illenek a színekhez és a tágas helyekhez. Ilyen kilátás mellett már sok tematikus eseményt elképzelhetünk.

A csodás panorámás lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

budapesti ingatlanok

Egy hidegebb pillanat erejéig megmutatnám ezt a IV. kerületi teraszt. Az igényesen berendezett penthouse egyedi a lakberendezési kellékeivel, különösen figyelemre méltó a konyhabútor és a konyhagépek.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások Budapest

Nem kell elhanyagolni ezeket a területeket sem a belvárosban. Kisebb méretűek, de annál izgalmasabb lehet úgy kialakítani, hogy hangulatos legyen. A következő ingatlan terasza is erről árulkodik. A növények és színes kellékek nagyon megváltoztathatják a tér kinézetét. Érdemes megfontolni!

További képekért kattints  a fotóra!

növényes megoldások

Hasonló ötleteket használtak a következő VI. kerületi lakásban is. Itt egy kicsit nagyobb a tér, ezért jobban kiépítették ezt, sőt elkerítették, ami jól jöhet, ha tényleg intim pillanatokat akarunk..

A VI. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó ingatlanok

Egyedibb, amikor sportolási térnek használjuk a teraszt. A IX. kerületi lakás erre jó példa, hiszen boksz zsákot helyeztek ki a teraszra. Az egyedi ötletek és a minőségi kellékek a lakás többi részében is megmutatkoznak.

További képekért kattints a fotóra!  

ötletes teraszok

 


© 2021 (v2.202102)