Hűha! Mennyi azonnal költözhető, gyönyörű lakás!

Azonnal költözhető ingatlanokat kerestünk, főként Budapesten. E megoldás előnye, hogy még a nyár előtt szert tehetünk új otthonunkra, és ha befektetői szemmel gondolkodunk, bőven jut időnk kiadni a lakást. Több mint 300 találatból válogattuk ki a legszebbeket.

Az azonnal költözhető lakások előnye, hogy általában rendkívül szép állapotban vannak, és legfeljebb egy tisztasági festés után be is rendezkedhetünk. 

A tavaszi időszak ideális az átcuccolásra, már csak az időjárásnak köszönhetően is, de nem elhanyagolható szempont, hogy ha befektetésben gondolkozunk, bőven jut időnk megfelelő albérlőt keresni, hiszen például az előrelátó egyetemisták már májusban keresgélni kezdenek, nehogy lecsússzanak az igazán jó ajánlatokról. 

Több mint 300 azonnal költözhető lakást dobott ki az Otthontérkép keresője, ebből 183 Budapesten található. Kiválogattunk pár igazán ígéretes eladó ingatlant a kínálatból.

A Ráday utcában egy 3 szobás, 79 négyzetméteres, luxus szinten felújított lakást árulnak 67,5 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

Napfényes, duplakomfortos, cirkófűtéses ingatlan Budapest “tetszik-utcájában”. Porcelanosa csempék, indonéz Otago kő és faburkolatok, akril frontok, valódi kőrisfa svédpadló, cserélhető mennyezet design, hangulat világítás és háromrétegű nyílászárók, valamint gardróbok, beépített, gépesített Whirlpool 6-os konyhabútor, bio-kandalló, automata redőnyök, Fischer klíma, energiatakarékos LED lámpák és új kondenzációs kazán. Igény esetén a teljes bútorzat az ár részét képezi és azonnal költözhető a lakás.

Kattints a képre még több fotóért!

Befektetési céllal is kiváló választás lehet, hiszen közel van a Váci utca, a Vásárcsarnok, a Corvinus Egyetem csakúgy, mint a Duna-part vagy a Kálvin és a Boráros tér. Teremgarázs és nyílt kocsibeálló bérlésére is van lehetőség a környéken.

A VII. kerületi Bethlen Gábor utcában egy gyakorlatilag azonnal kiadható 31 négyzetméteres földszinti garzon keresi új tulajdonosát 19,3 millió forintért.

Kattints a képre még több fotóért!

Szépen felújított ingatlan pár éves, minőségi műanyag-nyílászárókkal, új konyhabútorral, hatalmas udvarra néző ablakokkal, alacsony rezsivel. A Keleti gyalog mindössze egy percnyire van.

A XI. kerület nagyon csendes részén szintén azonnal költözhető ez a 89 négyzetméteres, 1 + 3 félszobás felújított, kertkapcsolatos lakás.

Kattints a képre még több fotóért!

Cirkófűtés, gépesített konyha gyalog mindössze 7 perc sétányira Újbuda-központtól és az M4-es metrótól.


© 2021 (v2.202102)