Töltsd fel ingatlanodat az Otthontérképre, emeld ki és nyerj 500 ezret!

Van egy tuti receptünk a lakáseladáshoz, ami a következő lépésekből áll: töltsd fel eladó/kiadó ingatlanodat az otthonterkep.hu-ra, emeld ki a hirdetésed, majd vedd fel a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Ha pedig mindezt az elkövetkezendő két hétben teszed, akkor még nyerhetsz is!

Találj vevőt lakásodra az Otthontérképen és nyerj!

Lakáseladás előtt állsz, vagy már könyékig benne vagy? Töltsd fel hirdetésed az Otthontérképre, emeld ki (ezzel akár 2000-szeres eséllyel nyerheted meg az 500 ezer Ft készpénzt), majd nyisd ki a kincsesládákat! Fontos, hogyha már van feltöltött hirdetésed, akkor is részt vehetsz a játékban.

Mit is jelent ez pontosan?

Május 9-e és 23-a között, ha a lista oldalakat böngészed könnyen meglehet, hogy kincsesládákra bukkansz a hirdetések adatlapján, melyek értékes ajándékokat rejtenek!

Hogyan is kell játszani?

A játékban részt venni tehát akkor tudsz, ha van már feltöltött aktív hirdetésed az otthonterkep.hu-n, vagy  a játék ideje alatt feltöltesz egy hirdetést! Utána pedig az egész gyerekjáték: jelentkezz be és indíts egy keresést az oldalon. A lista oldalakon találni fogsz olyan hirdetéseket, melyek bal vagy jobb sarkában egy kis kincsesláda lesz.

kincseslada listaoldal

Ha rákattintasz egy-egy ilyen hirdetésre, akkor az ingatlan adatlapján megtalálod a kincsesládát, innen pedig már csak tényleg egy kattintás választ el attól, hogy megtudd, hogy nyertél-e vagy sem.

A ládát kinyitva azonnal kiderül, hogy megnyerted-e napi nyereményeink egyikét, vagy a esélyed van az 500 ezer forintos fődíjunk megnyerésére!

Hogyan tudod növelni nyerési esélyeidet?

A játék ideje alatt 100 kincsesládát tudsz kinyitni (azt, hogy hány kincsesládát nyitottál ki az oldal tetején található szürke sávba látod), minden játékos annyi súllyal vesz részt a sorsolában, ahány ládát kinyitott a játék során. Ha pedig kiemelési csomagot vásárolsz hirdetésed mellé, akkor nem csak nyerési esélyeidet, hanem eladási esélyeidet is növeled!

A kiemelési csomagok szorzója a következő:

  • Start csomag 1x
  • Alap csomag   2x
  • Kiemelt csomag   5x
  • Prémium csomag 10x
  • Exkluzív 20x

Ha például kinyitottál 100 ládát és Exkluzív csomagot vásároltál hirdetésedhez, akkor 2000-szeres eséllyel indulsz az 500 ezer forintos fődíjért!

Mit lehet nyerni?

Minden nap kisorsolunk három könyvet, az ismert gasztroblogger Főzelékes Feri legújabb receptgyűjteményét a Libri felajánlásával. Két naponta pedig a szerencsés nyertesekre egy-egy belépő is vár a Szobafogság szabaduló szobák valamelyikébe! Viszont akkor se csüggedj, ha azonnal nem nyertél, ugyanis a nyereményjáték végén a játékban résztvevők között 500 ezer forint fődíjat sorsolunk ki!

A pontos játékszabályzatot itt találod!

Kalandra fel, irány az otthonterkep.hu!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)