Kis lakások nagy és szuper extrákkal

A 35 és 50 millió forint közötti 40-50 négyzetméteres lakások közös jellemzője, hogy rendkívül jó állapotban vannak, és rendelkeznek valami olyan extrával – kertkapcsolattal, panorámával, különleges lakóparki szolgáltatással -, amivel hasonló méretű, ám olcsóbb társaik nem.

Szinte kivétel nélkül nagyon jó elhelyezkedésű, felújított vagy újszerű állapotban lévő ingatlanokat dobott ki az Otthontérkép keresője. Közös jellemzőjük az is, hogy – mivel az átlagosnál drágább kategóriába tartoznak – tudnak valami olyan pluszt, amit más lakások nem. Legyen ez a kertkapcsolat, valamilyen igazán különleges extra vagy éppen luxus lakóparki környezet és az ezzel járó szolgáltatások. 

Nézzünk pár példát!

Terézvárosban (VI. kerület), a Jókai utcában eladó 37,9 millió forintért ez a 46 négyzetméteres 2. emeleti 2 szobás, amerikai konyhás felúíjtott téglalakás. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan keleti fekvésű, villanyfűtéses, belmagassága 3,2 méter. Belül felújított liftes házban található. Újak az elektromos vezetékek, a fűtés, a burkolatok, a nyílászárók és a vizesblokkok is. 

Kattints a képre még több fotóért!

A XI. kerületben, Újbudán a kerület egyik legigényesebb, legfelkapottabb, ugyanakkor legnyugodtabb részén kínálják a 2010-ben átadott Sasad Liget II. lakópark 16 lakásos épületében ezt a 49 négyzetméteres lakást 41,5 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

Exkluzív ingatlan közvetlen terasz- és kertkapcsolattal. 

Kattints a képre még több fotóért!

A belső terek hangulatosan benapozottak, nagy üvegfelületeinek és tájolásának köszönhetően reggeltől kora délutánig világosak. A homlokzati nyílászárók thermo üvegekkel készültek. A 20 négyzetméteres nappali klímával felszerelt, a háló a saját kertrészre néz. Van gardrób, padlófűtés és a lakóparkban biztonsági kamerarendszer is.

A Riverside lakóparkban 47,9 millió forintért kínálják ezt az 50 négyzetméteres budai hegyekre panorámás, negyedik emeleti lakást.

Kattints a képre még több fotóért!

Jó beosztású, kiváló állapotú, és akár bútorozottan is eladó. Az uszodát, a kondi- és fitneszteremet, valamint a szaunát a lakók ingyen használhatják.

A XI. kerületi Mandarin lakóparkban 44,9 millió forint az irányára ennek a szintén 50 négyzetméteres, hetedik emeleti lakásnak. 

Kattints a képre még több fotóért!

Kiváló állapotú, nagyon világos, jó elrendezésű, terasza 10 négyzetméteres. Az épületben lift és saját portaszolgálat is működik, de a lakóparknak saját zöld játszótere és parkja is van.


© 2021 (v150.202005)