Égetően fontos kérdés: mit tegyünk az ágy fölé?

A hálószoba az intim pillanatok helye és csak nagyon kevés személy tekinthet ide be. Több fajta díszítő elemet is kipróbálhatunk, ami hangulatosabbá teszi a kis helyiséget. Nem feltétlenül kell túlzásokba esni, egyszerűbb elemek is nagyon kiemelhetik az üres falat.

Az alábbi XIII. kerületi lakásban a háló kinézetét nagyon jól kitalálták, hiszen az ágy fejvége és a felette levő tapéta nagyon hasonló. A fa díszítésű tapétát a lakás amerikai konyhás nappalijában is láthatjuk, ami nagyon jó hangulatot teremt az otthonban.

További képekért kattints a fotóra!

hálószoba öteletek

A VI. kerületben található lakás világos és tágas. Minden helyiségében az erősebb színek dominálnak, ami kedvező lehet a hangulat szempontjából. A hálószobában levő ágy fölé itt egy egyszerű képet biggyesztettek, persze ügyeltek ennek színvilágára, hogy passzoljon a berendezéshez.

A VI. kerületi lakásról még több képet a hálószobára kattintva láthatsz!

díszítő elemek

A következő lakás ágya köré faliszőnyegeket raktak, amik színben és alakban is találnak. Egy kissé úgymond szemfényvesztő, mert néha összefolynak ezek a kellékek a szemünk előtt, de attól jól mutathatnak a falon.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások

A következő igényes és stílusos ingatlanban a pasztel színek vannak túlsúlyban. A halóban a sötétebb falat a fából készült díszítő elemek dobják fel. Az egész otthont a méretes ablakok jellemzik, amelyek nagyon világossá teszik a sötétebb berendezésekkel berendezett lakást.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások

A Palotanegyedben található lakás egy igazi gyöngyszem. Felújítása során nagy hangsúlyt fektettek a kinézetre és a praktikusságra. Olyan kivételes lakberendezési megoldásokat és díszeket találhatunk, amik irigylésre méltók. A fürdőszoba kialakítása sem az egyszerűségről árulkodik!

A VIII. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó ingatlanok

© 2021 (v2.202102)