Tele van az ország 2 millió alatti nyaralókkal

Szákszenden takaros hétvégi házat, Lánycsókon kis ráfordítással lakóházzá alakítható nyaralót találtunk közel 3000 négyzetméteres telken, bőtermő szőlővel körülvéve. De rengeteg más jó ajánlat is sorakozik a 2 millió forintnál olcsóbb ingatlanok kategóriájában!

A horgász és a strandszezon kezdete előtt szétnéztünk az igazán olcsó ingatlanok között. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon találunk-e olyan hétvégi házat, nyaralót, ami elég jó állapotban van ahhoz, hogy akár a családdal, akár barátainkkal letelepüljünk oda lábat lógázni és relaxálni.

Maximum 2 millió forintra állítottuk be az Otthontérkép keresőjét. Nos, ami az eredményeket illeti, leszögezhetjük, hogy országszerte árulnak nyaralókat 2 millió forint alatt. A felhozatal változatos és Dombóvártól Hajdúszoboszlón, Velencén át Zalakarosig, Dunaegyházáig terjed. 

Szákszenden 1200 négyzetméteres telken árulják ezt a takaros kis 30 négyzetméteres házat másfél millió forintért. A település Komárom-Esztergom megyében található, az M1-es autópálya nagyigmándi lehajtójától 17 kilométerre délre. 

Kattints a képre még több fotóért!

Jó állapotú nyaraló, villannyal ellátott, termő gyümölcsfák és szőlőlugas veszi körül. Alul egy pincehelyiség, felül egy szoba található első és hátsó terasszal. Autóval be lehet állni a ház elé.

A Baranya megyei Lánycsókon 2880 négyzetméteres telken kínálják ezt a 24 négyzetméteres téliesített hétvégi házat, amiben préstér és szoba található.

Kattints a képre még több fotóért!

Pince, 61 db gyümölcsfa, jó állapotú bőtermő szőlő és szántó tartozik hozzá. Az épület kis ráfordítással lakóházzá alakítható. Irányára 1,8 millió forint. 

Kattints a képre még több fotóért!

Most kályhával lehet fűteni, a gáz bevezetésére van lehetőség, vezetékes víz azonban nincs. A tetőtér viszont beépíthető. 

Székesfehérvártól 24 kilométerre, Gánton 2606 négyzetméteres telken, üdülőövezetben áll egy felújítandó, alápincézett, fűthető kőépület. Az ingatlant 1,39 millió forintért kínálják. 

Kattints a képre még több fotóért!

A telek domboldali, szép kilátással. Két, egymással szomszédos helyrajzi számon helyezkedik el keleti és nyugati irányú lejtőkkel. A főúttól autóval kb. 3 percre található, jól járható földúton közelíthető meg. Egy különálló szerszámoskamra is tartozik a nyaralóhoz. Az elektromos áram be van kötve, a vezetékes víz pedig az utcában található.


© 2021 (v2.202102)