Tele van az ország 2 millió alatti nyaralókkal

Szákszenden takaros hétvégi házat, Lánycsókon kis ráfordítással lakóházzá alakítható nyaralót találtunk közel 3000 négyzetméteres telken, bőtermő szőlővel körülvéve. De rengeteg más jó ajánlat is sorakozik a 2 millió forintnál olcsóbb ingatlanok kategóriájában!

A horgász és a strandszezon kezdete előtt szétnéztünk az igazán olcsó ingatlanok között. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon találunk-e olyan hétvégi házat, nyaralót, ami elég jó állapotban van ahhoz, hogy akár a családdal, akár barátainkkal letelepüljünk oda lábat lógázni és relaxálni.

Maximum 2 millió forintra állítottuk be az Otthontérkép keresőjét. Nos, ami az eredményeket illeti, leszögezhetjük, hogy országszerte árulnak nyaralókat 2 millió forint alatt. A felhozatal változatos és Dombóvártól Hajdúszoboszlón, Velencén át Zalakarosig, Dunaegyházáig terjed. 

Szákszenden 1200 négyzetméteres telken árulják ezt a takaros kis 30 négyzetméteres házat másfél millió forintért. A település Komárom-Esztergom megyében található, az M1-es autópálya nagyigmándi lehajtójától 17 kilométerre délre. 

Kattints a képre még több fotóért!

Jó állapotú nyaraló, villannyal ellátott, termő gyümölcsfák és szőlőlugas veszi körül. Alul egy pincehelyiség, felül egy szoba található első és hátsó terasszal. Autóval be lehet állni a ház elé.

A Baranya megyei Lánycsókon 2880 négyzetméteres telken kínálják ezt a 24 négyzetméteres téliesített hétvégi házat, amiben préstér és szoba található.

Kattints a képre még több fotóért!

Pince, 61 db gyümölcsfa, jó állapotú bőtermő szőlő és szántó tartozik hozzá. Az épület kis ráfordítással lakóházzá alakítható. Irányára 1,8 millió forint. 

Kattints a képre még több fotóért!

Most kályhával lehet fűteni, a gáz bevezetésére van lehetőség, vezetékes víz azonban nincs. A tetőtér viszont beépíthető. 

Székesfehérvártól 24 kilométerre, Gánton 2606 négyzetméteres telken, üdülőövezetben áll egy felújítandó, alápincézett, fűthető kőépület. Az ingatlant 1,39 millió forintért kínálják. 

Kattints a képre még több fotóért!

A telek domboldali, szép kilátással. Két, egymással szomszédos helyrajzi számon helyezkedik el keleti és nyugati irányú lejtőkkel. A főúttól autóval kb. 3 percre található, jól járható földúton közelíthető meg. Egy különálló szerszámoskamra is tartozik a nyaralóhoz. Az elektromos áram be van kötve, a vezetékes víz pedig az utcában található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)