Ilyen luxust vesznek a Budapesten dolgozó külföldi főnökök

A Budapesten dolgozó felsővezetők legalább 85-90 négyzetméteres lakást keresnek és 50 millió forintot meghaladó átlagáron vásároltak az első negyedévben. A budai luxus lakások mellett most már egyre népszerűbb körükben a pesti belvárosi tetőtér is.

A felsővezetők körében továbbra is népszerű a tágabban vett Belváros, itt a nagyon jól felszerelt, kiváló állapotú, sokszobás és sok fürdőszobás ingatlanokat keresik. Egyre több az ugyancsak itt, de a csendesebb mellékutcában otthont találó nemzetközi vállalatnál dolgozó vezető. Az is látható, hogy úgymond rákaptak a tetőtéri otthonokra, részben azért, mert növekszik a tetőteraszos tetőtéri lakások kínálata, bár ez az ütem még így is igen alacsony, így az eladók viszonylag magasan tarthatják ezek árát. Viszont a kínált panoráma illetve megnövelt élettér és az átlagnál több fürdőszoba miatt jó az ár-érték arány, ráadásul kiadásra is alkalmasak ezek az ingatlanok.
A területi rangsorban annyi változás történt, hogy a mindig éllovas XIII. XIV. és XI. kerülethez közelebb került például a VI. kerület. Különösen a Nagykörúthoz közeli utcák igen népszerűek, illetve ebben a körzetben olyan mini lokációk, amelyek látványos megújuláson mennek keresztül. Itt említhetjük meg például a Jókai teret és környékét, ahol magát a teret is felújítják, a Jókai utcában pedig felfrissül egy-két bérház és azok tetőterében új, luxus lakásokat alakítanak ki, amiket nem régen kezdtek árulni.
 A Jókai utcában a most épülő tetőtéri lakásokban ilyen lesz a nappali egy része. Több infóért kattints a képre!
A legtöbb lakást befektetők veszik meg kiadásra, mert jó hozam mellett jelentős értéknövekedésre számítanak. A belvárosban a hely véges, valamint egyre nehezebb tetőterekre építési engedélyt kapni. A befektetőknek az is fontos, hogy lehetőleg hosszú távra találjanak megbízhatóan fizető bérlőt. És természetesen ezzel nem nagyon akarnak foglalkozni, hiszen ők csak „egyszerű” pénzügyi tranzakciót látnak ebben.
„Ezért van az, hogy a szolgáltatások egyik kulcs eleme a minden elemében profi bérbeadás és lakáskezelés, beleértve a bérlők előszűrését, a bérleti díj beszedését, a karbantartást, a javítást.” – fűzte hozzá Mayer Róbert. A Jókai utcában egyébként a beruházó elképzelése működik, erre utal, hogy a lakások nagy része már elkelt.
Ilyen modern lakás is kelleti magát a Belvárosban. Több infóért kattints a képre!
Tovább szörfözve a 100-150 millió forintos ársávban, megtaláltuk ezt az alábbi lakást, ami szintén egy gyöngyszem. Mindenhol a világos pasztell színek dominálnak, a bútorok sötétebb élei jól ellenpontozzák ezeket.
Az V. kerületben is elég jó a kínálat. Több infóért kattints a képre!
Van úgy, hogy a régi és a modern ötvözetét részesítik előnyben a belvárosi luxust kereső vevőjelöltek. Ilyen ez a következő ingatlan is. Több infóért kattints a képre!
A Duna House szerint 2018 áprilisában a legtöbb vevő a 40-50 éves korcsoporthoz tartozott, és közel 40 millió forintot költött átlagosan az új ingatlanra Budapesten. A vevők többsége beosztott státuszú volt, de arányuk tavalyhoz képest csökkent. Továbbra is a befektetési szándék áll a legtöbb fővárosi vétel mögött, a vevők 38 százalékát ez a cél motiválta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)