Formás kis nyaralók országszerte!

Sokszor kiszabadulnánk a friss levegőre, messze a város zajától és csak pihenni egy pár napig, egy csendes környezetben. Az ingatlanpiacon sok nyaraló várja az új pihenni vágyó lakóit. A otthontérkép.hu oldalon böngészve, a kínálatok között rátaláltunk néhány igazán kis formás nyaralóra. A maximális összeg, ameddig elmentünk az  35 millió forint volt.

Kezdjük is válogatásunk legolcsóbb darabjával. Az ingatlan Fehérvárcsurgó üdülő övezetében található, amihez egy nagy telek, borospince és egy terasz is tartozik. A ház különböző bútorzata keveri a hagyományos és a modern stílust.

A formás nyaralóról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!eladó ingatlan

Nekem a következő házról egy görög, vagy olasz tengerparti ház jut eszembe. A lapos tető és ezen levő terasz nagyon sok lehetőséget nyújt, kis kertnek, napozó területnek vagy akár romantikus pillanatoknak adhat helyet.

További képekért kattints a fotóra!

Balatonfüredi nyaraló

A következő ingatlan Balatonmáriafürdőn kelleti magát. Két generációs családoknak ideális, sőt befektetésnek is igazán jó üzlet lehet. Az ingatlan rendezett, kellemes kinézete a belsejére is jellemző. A színvilágát illetően is hasonló árnyalatokat használtak a belső terek kialakításakor.

További képekért kattints a fotóra!

eladó nyaraló

A már kissé drágább nyaraló Alsóörsön található, egy igazi hagyományokat örző ingatlanról van szó. Az egyedi darab belső színtereiben hagyományos a bútorzat és a kellékek is. Az alsóörsi strand 1 km-re van a háztól, ami máris egy előnyt jelenthet.

A nyaraló belső részeiről képeket a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

hagyományos nyaraló

A 36 millióhöz közelítve egy csodás panorámás nyaralót mutatnák, ami Murarátkán található. A háztól csak 1 km távolságra van a muraszmenyei horgászparadicsom, sőt a közelben egy termálfürdő is nyugodt pillanatokat szerezhet.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlan

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)