Borospincét minden lakásba!

A borospince mindig jól jöhet, főleg ha ezt egy méretesebb és hangulatosabb helyiséggé alakítják át. Forró nyári napokon hűsítő órákra nagyon jól jöhet, sőt vendégek fogadására is. Az otthontérkép.hu oldalon körülnézve csodás borospincékre találtunk, ahol még asztal, bár pult és egyéb berendezési kellékeket is megfigyelhetünk.

Ha már van borospince akkor használd ki! “Borospincét a lakásba, hogy megértselek…”énekli a Bagossy Brothers Company fronténekese..- egész blogbejegyzés írás közben a dal ment a fejemben. Ők tudták, mi is kell egy házba! Igen, egy kellemes borozás mellett sok mély beszélgetés elhangzik…. Budapesten és közelében körülnéztem, azt kell mondanom, hogy pofás kis borospincés otthonok keresik új lakóikat!

Kezdjük is válogatásunk legolcsóbb darabjával. A családi ház a Pilis hegység lábánál található, a pincefalu közvetlen szomszédságában. A két különálló családi ház, borospincével, kandallóval és fúrt kúttal is rendelkezik. A kertben egy csendes kis pihenőhelyet is kialakítottak, innen lehet eljutni a tárolóba és a 10 nm-es borospincébe.

borospincés ház

A következő gyönyörű ingatlan Szentendre közkedvelt részén található, akár két generáció számára is ajánlott. A felújított dupla komfortos ház zöld részén vízforgató medencét találni és persze borospincét is.

borospincés otthon Csillaghegyen is találtunk egy igazán szimpatikus darabot, a tágas teraszok, erkélyek csodás panorámát biztosítanak. Az épület mögött a teraszos kertben néhány extrát is találunk, például jakuzzit, tavat, szaunát és borospincét is. Fokozható is a kényelem, mert a házhoz ülőlifttel is fel lehet jutni.

eladó lakások Budapest

Ez már álom! A csömöri családi ház egyszerűen elképesztő…olyan extra pihenési és szórakozási lehetőségeket nyújt, amelyekre csak álmainkban merünk gondolni.  Sorolom: szauna, jakuzzi, edzőterem, mozi, bár szoba, borospince, grillező, teniszpálya. Még nem említettem, hogy a HÉV megálló 5 percre van a háztól, ahonnan az Örs Vezér tere 25 perc alatt megközelíthető.

extrás ingatlan

Akkor jöjjön egy szecessziós villa Ó-Mátyásföldön! A 8 szobás házban hasonló egyedi megoldásokat találni, konditerem, billiárd szoba, fitness helyiség, borospince és még sorolhatnám. A borospince igény szerint még alakítható, esetleg asztalt vagy pultot is el lehet helyezni. Mindezek mellett ősfás sétányok szerezhetnek hangulatos pillanatokat.

Budapesti családi házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)