Egyedi gyerekszoba ötletek kis méretben!

A gyerekek mindig megálmodják szobáikat és a szülők is próbálják az elképzeléseket megvalósítani lehetőségeikhez mérten. Budapesten is körülnéztünk és találtunk néhány igazán szép elképzelést.

A gyerekszobák berendezésekor nagyon sok kelléket felhasználhatunk: képek, rajzok, díszpárnák, szőnyegek, sátrak, fényforrások, de kisebb-nagyobb játékokat is kibiggyeszthetünk díszítő elemként. Gyerekszoba ötletek mindig jól fognak! A külföldi berendezési ötletek sem semmik!

gyerekszoba berendezés fiú gyerekszoba

Magyarországi lakásokban is találni néhány igazán pofás ötletet!

Az alábbi IV. kerületi lakás gyerekszobájában a párnák dominálnak különböző formákban és díszítő elemmel. A fiú szobában is hasonló megoldásokat figyelhetünk meg. Családoknak ideális lehet, hiszen nagyon jó infrastruktúra jellemzi, közelben vannak bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, és egy sportközpont is.

További infókért kattints a fotóra!

eladó lakások

A következő lakás Újlipótváros közkedvelt részén található, a Duna és a Szent István park közelében. A 4 éve felújított lakás egy csendes társasház része és remek elosztású. Az azonnal költözhető ingatlan gyerekszobája egy igazán fiús szoba, színeiben és kiegészítő elemeiben is ez látható. Az ágy alsó része például nagyon jó hely lehet tárolásra és még helytakarékos megoldásnak is számít! Az égből szálló repülő is izgalmas elgondolás.

A XIII. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthet meg!

eladó ingatlanok

A VI. kerületi lakás csodás helyen található, az Opera és a Bazilika között, amelyekre kilátása is van. A gyerekszobában az emeletes ágy mellett felfüggesztett rajzok nagyon feldobják a kuckót és persze a kis gömb fények sem maradhattak el!

További képekért kattints a fotóra!

gyerekszoba ötlet

Ebben a XIV. kerületi lakásban egy 6 nm-es gyerekszoba található, amelyben az emeletes ágy nagyon sok teret spórol és még mókás is lehet a gyerekeknek. A 2010-ben felújított lakás gyerekszobája egyszerű és mégis ízléses, fiatalos. Nagyon ötletes apró elemeket figyelhetünk meg, ezek között nagyon sok a kézzel készített díszelem.

A gyerekszobára kattintva még több fotót láthatsz!

budapesti ingatlanok

Jöjjön most ez a II. kerületi lakás, amely kellemes, nyugodt környéken található. Felújításakor minimál stílust alkalmaztak, a méretes ablakok pedig nagyon világossá teszik ezt. Olyan kisgyermekes családoknak ajánlják, akik egy csendes hegyoldalas környéken szeretnének élni és egy újszerű otthonban képzelik el jövőjüket.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezési ötletek

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tízezerszámra menekülnek az oroszok Izraelbe

Tízezerszámra menekülnek az oroszok Izraelbe

Az izraeli kormány programot fogadott el az orosz bevándorlók fogadására, mely segíti beilleszkedésüket.

Vajon miért nincs rajta Novák Katalin aláírása ezen a nyilatkozaton?

Vajon miért nincs rajta Novák Katalin aláírása ezen a nyilatkozaton?

Született egy határozott nyilatkozat, amiben Közép-Kelet-Európa országainak vezetői határozottan elítélik, hogy Oroszország bekebelezte Ukrajna egy részét. Novák Katalinnak nem szólt senki?

Az ozorai példa – Ha ezt Pipo megérhette volna...

Az ozorai példa – Ha ezt Pipo megérhette volna...

Ha ellátogat egy turista egy faluba – akkor az biztos, hogy falusi turizmus, a szó klasszikus, szakmai értelmében? Nos, nem mindig: a közigazgatásilag községnek minősített települések karaktere, kínálata is teljesen eltérő lehet.

Ezen a repülőn minden dolgozó afroamerikai nő - különleges rasszizmusellenes akció

Ezen a repülőn minden dolgozó afroamerikai nő - különleges rasszizmusellenes akció

Emlékjárat indult Bessie Coleman, az első afroamerikai pilótanő tiszteletére.

© 2022 (v2.202102)