Elképesztő Gatsby-lakásra bukkantunk Újbudán!

Azt hiszem, abban kiegyezhetünk, hogy mindenki sokkal szívesebben választ egy olyan ingatlant, aminek van egyfajta stílusa és ez pontosan egybeesik a hőn áhított miliővel. Különösen nehéz olyan otthont találni a piacon, ami az urak ízlését tükrözi, férfias stílusban meríti ki 100%-osan egy legénylakással szemben támasztott követelményeket. Mai bejegyzésünkben egy ilyen ritkaságot mutatunk be!

Az art deco stílus manapság egyre inkább visszatér a stílusok élvonalába. Az 1920-1930-as évek irányzata egyfajta egyvelegként olvasztja magába a szecesszió, az avantgárd, a konstruktivizmus, a futurizmus és a kubizmus jegyeit. A luxus és elegancia nagyköveteként tündöklő stílus a hullámzó vonalakat vegyíti a geometriai formákkal, fényes, erős elemeivel, merész formáival nagyon jól mutat a modern otthonokban is.

Ezt az irányzatot képviseli ez a XI. kerületi legénylakás is. A Karinthy Frigyes utcában található otthon fekete, arany színeiben és mintáiba igazodik az irányzathoz, pontosan ezek miatt köthető a hajlék inkább a férfiakhoz, megidézve a híres Gatsby világát.

A lakás kialakítását tapasztalt szakemberek végezték, így a tulajdonos elmondása szerint minden egyes négyzetmétert megterveztek és a lehető legfunkcionálisabban használtak fel. Szakértő munkájuknak köszönhetően egy igazi kis különlegességet varázsoltak az első emeleti, utcai-udvari nézetű otthonból. A teljesen felújított és berendezett ingatlanhoz ingyenes tároló és parkoló is tartozik, a kétliftes lépcsőházban pedig eredeti burkolat és tágas belső udvar fogadja az érkezőket.

A kitűnő adottságokkal rendelkező 1+2 fél szobás újbudai lakás méltó élettér lehet bárkinek, aki magára és a környezetére igényes, akinek fontos, hogy milyen minőségű otthon várja haza egy hosszú munkanap végén. Nem beszélve arról, hogy a lakás azonnal költözhető, az új tulajdonosnak jóformán csak a bőröndjeit kell átgurítani a küszöbön!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön is kérdezhet Medgyessy Pétertől - hétfőn, a Klasszis Klubban

Ön is kérdezhet Medgyessy Pétertől - hétfőn, a Klasszis Klubban

Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni az április 22-én, hétfőn 15:30 órakor kezdődő eseményre.

Kunetz Zsombor: Szörprájz!

Kunetz Zsombor: Szörprájz!

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő a mai Magyar Közlönyben megjelent, kórházi adósságokra szánt 63 millió forint kapcsán fejtette ki véleményét közösségi oldalán. 

Magyarország egyik leggazdagabb embere árulja Andrássy úti ingatlanát

Magyarország egyik leggazdagabb embere árulja Andrássy úti ingatlanát

Eladó Gattyán György egykori luxusáruházának épülete az Andrássy úton.

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Az OTP Bank Agrárgazdasági Értékesítési Igazgatóságának sajtóreggelijén az is elhangzott, hogy a következő években jelentős agrár hitelállománynövekedés várható.

© 2024 (v2.202102)