Elképesztő Gatsby-lakásra bukkantunk Újbudán!

Azt hiszem, abban kiegyezhetünk, hogy mindenki sokkal szívesebben választ egy olyan ingatlant, aminek van egyfajta stílusa és ez pontosan egybeesik a hőn áhított miliővel. Különösen nehéz olyan otthont találni a piacon, ami az urak ízlését tükrözi, férfias stílusban meríti ki 100%-osan egy legénylakással szemben támasztott követelményeket. Mai bejegyzésünkben egy ilyen ritkaságot mutatunk be!

Az art deco stílus manapság egyre inkább visszatér a stílusok élvonalába. Az 1920-1930-as évek irányzata egyfajta egyvelegként olvasztja magába a szecesszió, az avantgárd, a konstruktivizmus, a futurizmus és a kubizmus jegyeit. A luxus és elegancia nagyköveteként tündöklő stílus a hullámzó vonalakat vegyíti a geometriai formákkal, fényes, erős elemeivel, merész formáival nagyon jól mutat a modern otthonokban is.

Ezt az irányzatot képviseli ez a XI. kerületi legénylakás is. A Karinthy Frigyes utcában található otthon fekete, arany színeiben és mintáiba igazodik az irányzathoz, pontosan ezek miatt köthető a hajlék inkább a férfiakhoz, megidézve a híres Gatsby világát.

A lakás kialakítását tapasztalt szakemberek végezték, így a tulajdonos elmondása szerint minden egyes négyzetmétert megterveztek és a lehető legfunkcionálisabban használtak fel. Szakértő munkájuknak köszönhetően egy igazi kis különlegességet varázsoltak az első emeleti, utcai-udvari nézetű otthonból. A teljesen felújított és berendezett ingatlanhoz ingyenes tároló és parkoló is tartozik, a kétliftes lépcsőházban pedig eredeti burkolat és tágas belső udvar fogadja az érkezőket.

A kitűnő adottságokkal rendelkező 1+2 fél szobás újbudai lakás méltó élettér lehet bárkinek, aki magára és a környezetére igényes, akinek fontos, hogy milyen minőségű otthon várja haza egy hosszú munkanap végén. Nem beszélve arról, hogy a lakás azonnal költözhető, az új tulajdonosnak jóformán csak a bőröndjeit kell átgurítani a küszöbön!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdekes számok a Yettelnél

Érdekes számok a Yettelnél

Évi 80 százalékos plusz.

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Hamburger kontra joghurt.

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Méretes az olimpiai büdzsé.

© 2024 (v2.202102)