Nevezd szomszédodnak az osztrák határt!

Körülnéztünk az otthontérkép.hu ingatlankínálata között és a határ mellett, Kőszegszerdahelyen is találtunk igazán igényes családi házakat, és nem is annyira kiábrándító összegekben. Méretes házak, nagy telkekkel és csodás hangulattal.

Az osztrák határ mellett is találni igazán szép és méretes ingatlant. A kiválasztott családi ház 5 km-re található az osztrák határtól, Kőszegszerdahelyen. Az alapterület 283 nm és a hozzá tartozó nagy méretű telket a Szerdahelyi-patak szeli át. A házat 2000-ben bővítették egy kétszintes szárnnyal, dupla garázzsal, mosókonyhával és tárolóval.

Két részből áll az ingatlan, az egyik a régi építésű rész, amelyet 2016-ban újítottak fel, a másik pedig az új építésű rész. Három generáció együttélésére is alkalmas, de csodás lehetőségeket is rejthet, hiszen ajánlják ipari tevékenység folytatására, turisztikai vagy vállalkozási célokra is.

A határ melletti családi házról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg! 

családi házak

A terméskővel díszített, fedett udvarra elektromos kapun keresztül jutunk be. Ott vár minket egy 16 nm-es kerti lak grillezővel felszerelve. A nagy telket átszelő patakot egy fahíd íveli át és az itt található gyümölcsös csodás hangulatot teremt. Alma, körte, gesztenye és diófa is díszíti a kertet.

nagy családi házak

A családi ház nagy ablakai világos tereket biztosítanak. Az otthon berendezése a modern és a régi stílust ötvözi. A gyerekszobákat is az egyszerűség jellemzi, a szürke és világosabb falakat néha egy erősebb szín dobja fel. A méretes házhoz, persze méretes, 33 nm-es terasz is kapcsolódik.

méretes házak

Az igényes, 6 szobás családi házat érdemes megtekinteni, sőt el is gondolkodni esetleg befektetési lehetőségein is, hiszen az ára sem magas, 36 millió Ft.


© 2021 (v150.202005)