A Füvészkert varázsa – a befektetők Mekkája

Szeretne a belváros közelében új lakást? Az ottani árakat nem engedheti meg, de mégis szép környezetre vágyik, nem messze a Corvin Negyedtől? Pár lépésre a Füvészkerttől új projekt indult, amelyben ideális méretű új lakások tucatjai épülnek. Nézzük a részleteket!

Elképesztő átalakuláson megy keresztül a Corvin negyed mögötti, a Klinikák metrómegállóhoz közel eső negyed is. A korábbi, felújításra szoruló házak nagy része szép új homlokzatot kapott vagy kap, a rosszabbakat pedig lebontják és gyönyörű új épületeket húznak fel rájuk. A környéktől sétatávolságra van az orvosi egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és nagyon közel van a Nokia Solutions hatalmas irodakomplexuma is. Sőt ennek a szomszédságában épül egy következő irodaházprojekt is, melyet várhatóan 2018 végén adnak át, így a potenciális bérlők száma újabb 2500 jól fizetett alkalmazottal növekszik majd. Magyarán a befektetőknek is ideális helyszín: a lakáskiadással biztosan nem lesz gond. A különleges hangulatú, szép Füvészkert mellett igen közel van a Ludovika tér és az a mögötti Orczy park.

Nem csak az egyetemek, hanem boltok, óvodák, iskolák, intézmények, sőt a belváros is pár percre van. A Deák tér például a pár perces metróhoz történő sétát is beszámítva sincs messzebb mint negyed óra! A Corvin negyed, ahol hatalmas pláza és mozi is van mindössze 7-8 perces, kellemes sétára van. Kell ennél több? Ja igen: egy jobb helyen lévő panellakás áráért immár egy szinte belvárosi másfél szobás új lakást kaphatunk, ami a város közelségét mindennél többre tartó vásárlóknak elsődleges kérdés.

A fejlesztő is kellően tapasztalt, így a 2019 végi átadás is tartható lesz, ami az Áfa-szabályok esetleges változása miatt fontos biztosíték – főként arra, hogy az ár nem növekszik majd. A Práter Park 2 a nagy sikerű első ütem folytatásaként a Tömő utca 58. szám alatt valósul meg. A földszint plusz 8 lakószintes épületben összesen 56 darab, 36 –55 négyzetméter közötti, ideális beosztású, nappali + 1 hálószobás, erkélyes lakás épül. A teremgarázsban 28 férőhely van, de kerékpártárolók is lesznek. Fontos az is, hogy itt is megbízható a fővállalkozó, s ez az óriás cég bizonyosan ott lesz még három év múltán is, amíg a garancia tart az új otthonokra.

A beruházó elmondása szerint ahogyan a Práter Park 1. üteménél, főként az önálló otthonba költöző fiatalok, valamint a befektetők igényei szerint tervezték meg a lakásokat. És mint említettük: a környező egyetemeken tanuló diákok, szomszédos irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához.

A megvásárolható lakáskínálatot itt tekintheti meg.

(X)

A cikk megjelenését támogatta a Práter Park 2 fejlesztője.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Áll a bál a Kremlben

Áll a bál a Kremlben

Ezek az elmúlt órák főbb eseményei.

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Ezúttal az Erste Befektetési Zrt. kapott 15 millió forintos bírságot.

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Nem sok hiányzott, hogy a síszezonban megint csúcsot döntsön az Ausztriában dolgozó magyarok száma, és ahhoz sem kell sok, hogy utolérjük a németeket.

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

© 2024 (v2.202102)