A Füvészkert varázsa – a befektetők Mekkája

Szeretne a belváros közelében új lakást? Az ottani árakat nem engedheti meg, de mégis szép környezetre vágyik, nem messze a Corvin Negyedtől? Pár lépésre a Füvészkerttől új projekt indult, amelyben ideális méretű új lakások tucatjai épülnek. Nézzük a részleteket!

Elképesztő átalakuláson megy keresztül a Corvin negyed mögötti, a Klinikák metrómegállóhoz közel eső negyed is. A korábbi, felújításra szoruló házak nagy része szép új homlokzatot kapott vagy kap, a rosszabbakat pedig lebontják és gyönyörű új épületeket húznak fel rájuk. A környéktől sétatávolságra van az orvosi egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és nagyon közel van a Nokia Solutions hatalmas irodakomplexuma is. Sőt ennek a szomszédságában épül egy következő irodaházprojekt is, melyet várhatóan 2018 végén adnak át, így a potenciális bérlők száma újabb 2500 jól fizetett alkalmazottal növekszik majd. Magyarán a befektetőknek is ideális helyszín: a lakáskiadással biztosan nem lesz gond. A különleges hangulatú, szép Füvészkert mellett igen közel van a Ludovika tér és az a mögötti Orczy park.

Nem csak az egyetemek, hanem boltok, óvodák, iskolák, intézmények, sőt a belváros is pár percre van. A Deák tér például a pár perces metróhoz történő sétát is beszámítva sincs messzebb mint negyed óra! A Corvin negyed, ahol hatalmas pláza és mozi is van mindössze 7-8 perces, kellemes sétára van. Kell ennél több? Ja igen: egy jobb helyen lévő panellakás áráért immár egy szinte belvárosi másfél szobás új lakást kaphatunk, ami a város közelségét mindennél többre tartó vásárlóknak elsődleges kérdés.

A fejlesztő is kellően tapasztalt, így a 2019 végi átadás is tartható lesz, ami az Áfa-szabályok esetleges változása miatt fontos biztosíték – főként arra, hogy az ár nem növekszik majd. A Práter Park 2 a nagy sikerű első ütem folytatásaként a Tömő utca 58. szám alatt valósul meg. A földszint plusz 8 lakószintes épületben összesen 56 darab, 36 –55 négyzetméter közötti, ideális beosztású, nappali + 1 hálószobás, erkélyes lakás épül. A teremgarázsban 28 férőhely van, de kerékpártárolók is lesznek. Fontos az is, hogy itt is megbízható a fővállalkozó, s ez az óriás cég bizonyosan ott lesz még három év múltán is, amíg a garancia tart az új otthonokra.

A beruházó elmondása szerint ahogyan a Práter Park 1. üteménél, főként az önálló otthonba költöző fiatalok, valamint a befektetők igényei szerint tervezték meg a lakásokat. És mint említettük: a környező egyetemeken tanuló diákok, szomszédos irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához.

A megvásárolható lakáskínálatot itt tekintheti meg.

(X)

A cikk megjelenését támogatta a Práter Park 2 fejlesztője.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)