Mit keres egy bazi nagy Buddha szobor Ronaldo kertjében?

A focisták is luxus lázban élnek! Csodaszép palotákat nevezhetnek otthonuknak, sőt legtöbbjüknek több országban is vannak ingatlanjaik. Itthon is találni csodaszép eladó házakat, amikben a sztárfocisták is talán jól éreznék magukat.

Itt a Bajnokok Ligája döntő! Május 26. egy fontos nap, minden foci szerető ember beírta a naptárába, újra lehet izgulni és fogadni. Pár nappal a döntő előtt gondoltuk megmutatjuk, ki kivel is áll szemben, az extravagáns házaikat tekintve is. Mutatjuk a luxus ingatlan csokort!

Kezdjük a Liverpool játékosával, Roberto Firminoval, aki 2015-ben szerződött az angol csapathoz. Mivel nincs annyira felhypolva, ezért a házáról kevés képet kaptunk, inkább különböző családi fotók alkalmával látható néhány részlet. A luxus ingatlan Mossley Hill egyik legegyibb a villái közé tartozik. A Liverpool déli részén található különlegességet 2012-ben vásárolta meg, aminek jelenlegi értéke 3,5 millió dollár.

Mutatjuk az igazán angol stílusú luxus villát:

méretes házak

A háttérben látható néhány tárgy is árulkodó jel, hogy belülről is csili-vili az otthon.

lakberendezési ötlet

Folytassuk Cristiano Ronaldoval, aki 2009-ben szerződött a Real Madridhoz, azóta is ott tapossa a füvet. Mondanom sem kell, nagyon sok pénzt keres, ebből futja a 4,8 millió fontot érő palotájára. A luxus villa az exkluzív La Finca környéken található, szomszédainak mondhatja edzőjét és csapattársát Gareth Bale-t is. A villa dizájnját egy híres építésszel együtt álmodták és valósította meg. Mivel privát szakácsa van ezért a konyha stílusára is nagy hangsúlyt fektettek. Sok extrát találni a lakásban: belső-külső medence, konditerem, kert, külön szoba a trófeáknak, extra nagy képernyős tv és még sorolhatnám.

luxus villa

Ronaldo kertjében is találni Buddha szobrot, úgy látszik a Buddha vonású berendezési eszközök nagyon menők mostanában.

luxus ingatlan

Magyarországon is sok olyan ingatlant látni, amikben buddha vagy keleti kultúrát megjelenítő lakberendezési kellékeket figyelhetünk meg. Például ebben a biatorbágyi luxus ingatlanban is találni Buddha szobrot, nem is egyet.

tematikus ingatlan

Egyedi villákat hazánkban is láthatunk, itt van például ez a tihanyi 7 szobás, ami csodás panorámát, tágas tereket, minőségi otthont kínál, a sok plusz lehetőségeivel és felszereltségével.

eladó házak

Medencés házat is találni eleget, én ezt a II. kerületi villát választottam ki, ami egyszerűen bámulatos. Igazán különleges darab a maga Provence-i hangulatával. Érdemes megtekinteni!

luxus családi ház

Ez a szentendrei ingatlan sem semmi! Itt a természet és a luxus egybefonódik. Szerintem a kép láttán van elképzelésünk a kinézetéről…könyvtárszoba, gardróbok, fitness helyiség, medence, szauna és más különlegesség is megtalálható.

ingatlankínálat

Források: https://finapp.co.in/, http://www.businessinsider.com/, http://fabwags.com/

 


© 2021 (v150.202005)