Igazi ingatlanpiaci extra a Duna-part

Újszerű, felújított vagy eleve szép állapotban lévő ingatlanokat kerestünk a Duna partján. A hömpölygő víztömeg nyáron már pusztán az ottlétével is hűsít, de ideális terepe a kikapcsolódás, szórakozás más formáinak is a sportolástól a parti piknikekig. Következzen a Duna mustra!Ami a fekvésbeli extrákat illeti az ingatlanpiacon, kevés olyan ütőkártya lehet az eladásban reménykedő tulajdonosok kezében, mint a Duna-part. Tavasztól nyárig a közvetlen folyóparti elhelyezkedés a különleges, megnyugtató látvány mellett azzal az előnnyel is jár, hogy kivált akár egy nyaralót is. A hömpölygő víztömeg már pusztán az ottlétével is hűsít, de ideális terepe a kikapcsolódás, szórakozás más formáinak is a sportolástól a parti piknikekig.

A Duna pedig még mindig a második leghosszabb folyam Európában, neve valószínűleg bármelyik uniós állampolgár – úgyis, mint potenciális vásárló – számára ismert és így ingatlanpiaci jelentősége sem szorul magyarázatra. Úgyhogy újszerű, felújított vagy eleve szép állapotban lévő ingatlanokat kerestünk a Duna partján, árpreferencia nélkül. 

A XX. kerületben a Téglagyártó úton eladó ez az 1 + 2 félszobás, 62 négyzetméteres, déli fekvésű, erkélyes lakás. Irányára 39,9 millió forint.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan a Duna-part pesti oldalának egyik leghangulatosabb részén, a Soroksári-Duna partjától 200 méterre, csendes, zöld, új építésű házak környezetében található. A környék jól ellátott, a lakópark közvetlen közelében található a pesterzsébeti uszoda, jégcsarnok, télen-nyáron használható focipálya, teniszpályák, bolt, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, a Ráckevei-Duna-ág és a felújítás alatt álló jódos-sós gyógyfürdő is pár perc sétával elérhető.


Kattints a képre még több fotóért!

A lakás 2003-ban épült, frissen festett, inverteres klímával és fa nyílászárókkal felszerelt, a ház liftes, kamerákkal felszerelt és egy biztonsági cég is őrzi. Az árban benne van a lakáshoz tartozó parkolóhely is a ház alatt található mélygarázsban, valamint egy kb. 3 négyzetméteres tároló is.

Az V. kerületben, a Balassi Bálint utcában 45,9 millió forintért kínálják ezt az 51 négyzetméteres 2. emeleti lakást.

Kattints a képre még több fotóért!

Kívül-belül nagyon szép állapotú az épület, ami a Parlamenthez közel található. Az ingatlan világos, két bejárattal rendelkezik. Irodának és bérbeadási céllal is jó választás lehet.

Kattints a képre még több fotóért!

Végezetül pedig itt egy Belgrád rakparti 2 szobás, 60 négyzetméteres lakás 54,9 milliós irányáron közvetlenül a Duna-parton, a környék egyik legszebb épületében, magasemeleten.

Kattints a képre még több fotóért!

A lakás jó állapotú, nagyon világos, szintén ideális választás lehet a lakhatási mellett befektetési céllal is.

Kattints a képre még több fotóért!


© 2021 (v150.202005)