A hét legmenőbb ingatlanjai. Csak most, csak itt!

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb eladó lakásait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Luxus mini kollégium a Széll Kálmán térnél

Befektetésnek kiváló választás lehet ez az 5 szobás, csodásan felújított 78 m2-es lakás. Az ingatlant egy Széll Kálmán téri társasházat első emeletén találjuk. A lakás bútorozott, minden szobához jár galéria, ami hálófülkeként funkcionál. Az ingatlan azonnal birtokba vehető 73,99 millió forint ellenében.

Panorámás lakás Szentendrén

Szentendre egyik legszebb részén, a Pismány hegyoldalában Dunára néző panorámával rendelkező lakás, 80 m2-es lakás saját kertrésszel és terasszal, berendezve, bútorokkal várja új tulajdonosát. Ha valakinek van 48 millió forintja, mielőbb csapjon le rá.

Egyedi adottságokkal rendelkező ingatlan Budán

A Halászbástya lábánál találjuk ezt a 46 m2-es, 1,5 szobás lakást. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint a földszinten található, ennek ellenére a telek kedvező fekvésének köszönhetően egyedülálló örökpanorámával rendelkezik. A lakásért 74,7 millió forintot kér a hirdető.

Home staging a József körúton

Frissen felújított, 83 m2-es, 3 szobást kínálnak eladásra a VIII. kerületben.  A 4m belmagasságú lakás ideális elosztású, hiszen az amerikai konyhás nappali mellett 2 hálószoba, 2 fürdőszob,a plusz külön WC is helyet kapott. A lakás a Blaha Lujza tér közelében helyezkedik el, mégis csendes, hiszen egy kis zsákutcára néznek az ablakok.

Felújított lakás az Erzsébet körúton

A 77 m2-es, 3 szobás lakás az Erzsébet körúton található. Az ingatlan  teljes felújításon esett át a közelmúltban. A lakáshoz több is extra jár, többet között kamerás riasztórendszer, ami azonnali fényképet csinál minden egyes látogatóról, klíma, bio-etanol látványkandalló.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)