Van csodás élet 30 m2 alatt is

Válogatásunkban olyan ingatlanokat mutatunk, amik nemcsak szépek, hanem kialakításuknak köszönhetően minden szempontból megfelelnek első lakásnak. Mik a kis lakás legfőbb előnyei? Sokkal likvidebb, tehát könnyebb megvenni és eladni is, illetve hosszú távon rengeteget lehet spórolni a rezsin. Ez különösen akkor fontos, ha idővel a családgyarapodás miatt házba vagy nagyobb lakásba szeretnénk költözni.

Itt van ez a erzsébetvárosi minigarzon a maga 30 m2-vel, világos, teljesen felújított. A Wesselényi 4-es 6-os villamosmegállótól mindössze 4 perc sétára található, tehát tömegközlekedés szempontjából kiváló választás. A lakást a tulajdonos újította fel, a munkálatok egy belsőépítész terve szerint kerültek megvalósításra, amely során gyakorlatilag a teljes ingatlan megújult. Az ár hitel esetén 27,7 millió forint, azonnali készpénzes fizetés esetén pedig 27,5 millió forint.

20 millió Ft-ért már új építésű lakást is választhatunk 30 m2 alatt. A Simona Ház 2-ben kulcsrakész, berendezett lakásokat értékesítenek, és akár a bérbeadás teljes menedzsmentjét átvállalják a tulajdonostól. Az ingatlan gyalogtávolságra  található a Semmelweis Egyetemtől és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől, pár megállóra Közgáztól, és ELTE Jog-tól.

A következő lakás is szintén Erzsébetvárosban található, a Garay téri piacnál. A Garay Residenceben remek adottságokkal bíró, alacsony rezsijű, zöldre néző erkéllyel kínálják megvételre. A lakás tökéletesen megfelel legénylakásnak is, fiatalos berendezésű és a kis erkély teljesen alkalmas egy buli előtti koccintáshoz. A lakás 32 millió forintért várja új tulajdonosát.

 A Hernád utcában találjuk ezt a 29 m2-es garzont. A ház állapota rendezett, és a rezsi költsége is nagyon kedvező, a közös költség mindössze 7600 Ft. A környék ellátottsága kitűnő, a lakás könnyedén megközelíthető. Az ingatlant 779 ezer forintos négyzetméter áron kínáljak eladásra, ami tartalmazza a képeken látható bútorokat is.

A Károlyi kerttől néhány méterre, jó állapotú ház második emeletén található ez a nagyszerű állapotú garzonlakás. A jelenlegi tulajdonos a lakást felújított állapotban igényesen berendezve hirdeti  32 millió forintért. Szép, világos és nagyon csendes annak köszönhetően, hogy udvari nézetű és legfelső emeleti. Elektromos fűtésének és egyéb energiatakarékos megoldásainak köszönhetően alacsony a fenntartási költsége, havi 30 ezer forint fedezi az összes kiadást. A lakást most nem lakja senki, így akár azonnal költözhető.

 


© 2021 (v150.202005)