Babaházakba csöppentünk?

Kiskorunkban arra vágytunk, hogy babaházunk legyen. Mármint a lányok. Tökéletesen elképzeltük kinézetét, minden egyes szegletét, színvilágát, díszítő elemeit, szereplőit. Nos körülnéztünk Budapest ingatlankínálata között és 5 olyan házra került a választásunk, amelyek tényleg olyanok mintha tökéletes álom babaházakat néznénk.

Félreértés ne essék, persze a bámulatos kinézetért egy 100 -300 millió forint kategóriát lőttünk be, tehát ha vásárlásra adja a fejét az ember, akkor jó mélyen bele kell nyúlni a pénztárcájába. A lakások belsejének megtervezésekor minden részletre odafigyeltek, ezért is annyira kivételes darabok.

Ettől a pálvölgyi lakástól eláll a szavam! A családi ház minden egyes tere olyan mintha csak álmodnánk, nem mernék semmit sem megmozdítani, hiszen olyan mintha mindennek meg lenne a helye és ott van jól ahol van. Persze ez azért van, mert belsőépítészt vetettek be. A kivételes, modern stílusú darab helyiségeiben minőségi anyagú berendezés található, sok üveg felületet is használtak, így még világosabb és hangulatosabb terek születtek.

A modern budapesti családi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

luxus családi házak

Az alábbi XII. kerületi ingatlan három lakószintes, a tetőerkélyről egy csodás panoráma nyílik a Budai várnegyedre. Világos színekben tündököl, ezzel még derűsebb a hangulat is. Luxus szintre való felújításon esett át, esztétikai, műszaki és gépészeti szempontból is.

További képekért kattints a fotóra!

Budapest ingatlankínálata

Igényesen újították fel ezt a XI. kerületi ikerházat is. Fiatalos tereihez sokat ad a kék és a piros szín. Nagyon különleges fali díszeket figyelhetünk meg, amik nem ütnek el a modern elemektől, hanem feldobják a szobát és egyedivé teszik.

A felújított házról még több képet a fotüra kattintva tekinthetsz meg!

Kelenvölgyi kínálat

Egy istenhegyi csodára is rátaláltam. A sorház szélső ingatlanja teljeskörűen felújított, három szintes, ahol 4 háló, 3 fürdő, 2 konyha és egy tágas nappali is készült. Nem apró, 350 nm-es a telek, a kert gondozott és grillezésre alkalmas.

További képekért kattints a nappalira!

Istenhegyi ház

A babaházban azért elfér egy kis szauna és belső medence is. Az alábbi II. kerületi impozáns családi ház érdekes berendezési kellékeket tartalmaz, itt gondolok a szobrokra, fényforrásokra és még sorolhatnám. Igazán kivételes, méretes tárgyakat, bútorokat találni! Nézd meg te is!

A nem mindennapi villáról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

budapesti kínálat

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)