Felújítandó házak szinte korlátlan lehetőségekkel

Budapesten 35 négyzetméteres fedett terasszal rendelkező, de 3 különálló lakóegységből álló felújítandó házat is találtunk 20 és 40 millió forint között. Aki szeretné kiélni a kreativitását egy felújítási projektben, annak szinte korlátlanok a lehetőségei most.

Csak a képzelet és a pénztárca, azaz inkább a bankszámla vastagsága szabhat határt azoknak, akik felújítandó házat keresnek Budapesten, hogy megvalósítsák álmaik otthonát. 

Felújítandó ingatlant venni egyrészt mindig nagy kihívás, másrészt viszont egy már létező alapra építkezhetünk, ami anyagilag és tervezési szempontból  is előny. Adott az alaprajz, a támfalak, a fűtési rendszer, a ház elhelyezkedése a telken. 

Nem kell mindent a nulláról kitalálnunk.

A jelenlegi építőipari helyzetben szűk keresztmetszet viszont a megfelelő minőségben dolgozó szakembergárda és akár az építési anyagok elérhetősége is. Nem könnyű, ám igen szép egy ilyen projekt – különösen, ha már a vége felé járunk. Úgyhogy szétnéztünk a budapesti felújítandó házak piacán. 20 és 40 millió forint közötti áron keresgéltünk, mondván ilyen vételár mellett még bőven juthat pénz az átalakításra. Különösen, ha figyelembe vesszük az elég kedvező kamatokkal kínált hitelfelvételi lehetőségeket. 

A XVIII. kerületben kínálják ezt a 190 négyzetméteres 2 + 4 fél szobás felújítandó házat 34,5 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

Békés, nyugodt zöldövezet, két lakószint, két külön bejárat. Víz, villany, csatorna van és kiépítették a gázcsöveket is. A melegről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. 

Kattints a képre még több fotóért!

A város központja a pár percnyire található buszmegállókból is könnyen megközelíthető.

Pesterzsébeten ezt a 140 négyzetméteres felújítandó ingatlant 39 millió forintért kínálják. Egy 704 négyzetméteres telken  3 külön bejáratú házról van szó.


Kattints a képre még több fotóért!

A legnagyobb, télikertes, egy galériázott szobával is rendelkező ház 90 négyzetméter, a középső 40, a legkisebb pedig 20 négyzetméter. 

A telken riasztó, búbos kemence és fúrt kút is van, a közlekedés busszal, villamossal a Határ út felé, autóval az M0 és az M5 felé tökéletes. A közelben iskola, óvoda, piac, vásárlási lehetőségek.  

Kattints a képre még több fotóért!

Jó választás lehet az ingatlan több generációs családoknak, de befektetőknek is.

Szintén Pesterzsébeten főútvonal mellett eladó egy 90 négyzetméteres, 35 négyzetméteres fedett terasszal rendelkező családi ház. Az ingatlan vendéglátóipari egységként működött, 3 szintes. Az irányár 29,9 millió forint.


Kattints a képre még több fotóért!

A 90 négyzetméteres pince tágas, sokféleképpen hasznosítható. A földszint felújítandó, a 70 négyzetméteres tetőtér pedig beépíthető. Családi házként, de átalakítás után akár többlakásos társasházként is funkcionálhat. Riasztóval védett, központi fűtéssel ellátott.


Kattints a képre még több fotóért!

Tömegközlekedéssel (busz, HÉV) is kiválóan megközelíthető, de Pesterzsébet központja gyalogosan is mindössze 8 perc.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)