Otthon és közösség egy helyen, egy egyedülálló fejlesztésben

A közösségi élet egyre fontosabbá vált az elmúlt években az emberek számára, s míg kezdetben csak gondolatokat, élményeket osztottunk meg a közösségi oldalakon, később létrejöttek olyan szolgáltatások, melyek az emberek autóinak, főztjének, vagy szállásának a megosztását célozták.

Ezeknek példáján sokakban, elsősorban az urbánus életformát folytatók körében, felmerült a közösségi lakhatás, mint egy lényegesen gazdaságosabb és fenntarthatóbb lakhatási forma gondolata is. Ez az életforma természetesen a legtöbb ember számára nehezen elképzelhető, de van olyan ingatlanfejlesztő, aki már felismerte, hogy egy lakópark lakói közt lehet közösségi élet a lakógyűlés keretein túl.

A WING lakófejlesztésekre specializálódott társmárkája a LIVING olyan egyedülálló szolgáltatásokat nyújtó lakóparkot épít a XIII. kerületben, mely Magyarországon először biztosít olyan megosztáson alapuló közösségi előnyöket, mint a közösségi autó, a „fészer”, az onsite csomagpont és a takarító szolgálat.

Míg néhány évtizeddel ezelőtt teljesen természetes volt, hogy egy társasház lakói kölcsönadták egymásnak szerszámaikat, átvették egymás postáját, vagy az autóval rendelkezők elfuvarozták azokat a lakókat, akik nem rendelkeztek gépkocsival, addig a mai lakóközösségekben az emberek még csak egymás nevét sem tudják.

Ezért is hiánypótló az a közösségi szolgáltatás, amely a Kassák Residence lakóparkban megvalósul. Az egyedülálló fejlesztésben a lakók prémium car-sharing szolgáltatást vehetnek igénybe, az onsite csomagponton pedig helyben, kényelmesen adhatják fel vagy vehetik fel csomagjaikat. Személyre szabottan vehetik igénybe a lakópark housekeeping szolgáltatását, és használhatják a „fészer”-t, ami egy teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár a kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez.

A három ütemben épülő, elsőként 232 lakással a piacra lépő lakópark, az elmúlt években méltán népszerűvé vált XIII. kerületben valósul meg. Az építkezés elkezdődött – amely már a mélyalapozási szakasznál tart -, a Váci úttól csupán egy utcányira, a Klapka utcában, kedvező közlekedési feltételek mellett, családias hangulatú, parkos lakóövezetben. A magas műszaki tartalommal megvalósuló projekt minőségre pedig garancia a LIVING mögött álló beruházó WING Zrt., Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalata.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Nagyértékű szerződés megkötéséről adtak ki tájékoztatást.

A fenyegető élelmiszerválságra adható hosszú távú válaszok

A fenyegető élelmiszerválságra adható hosszú távú válaszok

Az orosz-ukrán konfliktus, 2022 első felének politikai és gazdaságpolitikai konfliktusai valójában megerősítették a globalizációt, és nem felszámolták.

© 2022 (v2.202102)