Gazdagrét ennyire gazdag!?

Nem gondolnám, hogy rossz hely Gazdagrét, és az is igaz, hogy pár éve a 4-es metró átadása óta jóval közelebb került a belvároshoz, azért mégsem keverném össze a helyet Bel-Budával vagy a XI. kerület belsőbb részeivel.

Azért öntsünk tiszta vizet a pohárba! A metrómegálló nem a lakótelepen van, hanem egy busszal kell még bumlizni. A környezet szép, egy nívós templom is épült, a parkok és játszóterek megújulnak, már-már egy darab Ausztria, vagy Németország amit itt megtapasztalunk. Logisztikailag Gazdagrét egy órával közelebb van a Balatonhoz is, mint mondjuk az észak, vagy kelet-pesti külkerületek, tekintettel arra, hogy nem kell átutazni a városon annak, aki a Balaton, vagy éppen Győr irányában hagyná el a fővárost.

Döbbenetes, hogy a Szomszédok forgatásának helyszínén már a kis lakások is jóval 20 millió forint fölött kezdődnek. Jobban járnak viszont, akik nagyobb panellakást keresnek, mert azok relatíve jobb áron kaphatják meg új otthonukat.
Itt van például ez a Torbágy utcai négy éve teljesen felújított 74 nm-es, 2 és fél szobás VII. emeleti panellakás. A tizenegy szintes épület és a havi 45 ezer forintos rezsi a távfűtés és a nyugati fekvés dacára 36,9 millió forint a lakás irányára.

Bár az előző lakás teljesen felújított, találunk itt olcsóbban is nagy lakást. Olcsónak ezt sem mondanám, igaz az eladó reklámárat ír, a fél millió forint híján 30 milliós teljesen felújítandó panel láttán nekem speciel nem a reklámár jut eszembe. A lokáción kívül két nagy előnye van, az egyik, hogy II. emeleti és gyönyörű zöld parkra néz, a másik, hogy a panelprogram keretében felújított ház okán a nyílászárók legalább ki lettek cserélve.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)