Nagyot lehet kaszálni a balatoni nyaralókkal

Akadnak, akik már nyár legelején letelepülnek családjukkal a tópartra, és csak augusztus végén térnek vissza lakhelyükre. Közülük viszont sokan nem akarnak az év többi részében bajlódni egy nyaralóval, így logikusan adódik a döntés: nem vásárolnak, hanem bérelnek.

Egy nyaraló nem csak a saját örömünket szolgálhatja áprilistól késő őszig, de hónapról hónapra pénzt termelő befektetésnek is kiváló. Egyre többen választják ugyanis a kánikulai hetekben wellness szállók vagy külföldi pihenés helyett azt a megoldást, hogy rövid vagy hosszú távra magánházakat bérelnek.

Akadnak, akik már nyár legelején letelepülnek családjukkal a tópartra, és csak augusztus végén térnek vissza lakhelyükre. Akiknek a munkája engedi, hogy távolról – telefonon és az internet segítségével – végezzék napi feladataikat, különösen ha gyerekeik vannak, szívesen választják ezt a megoldást. Közülük viszont sokan nem akarnak az év többi részében bajlódni egy nyaralóval, így logikusan adódik a döntés: nem vásárolnak, hanem bérelnek.

Végigböngésztük a kiadó nyaralók kínálatát az Otthontérképen, és mutatunk pár igazán csodás lehetőséget. 

Ezt a balatonfüredi 76 négyzetméteres két és fél szobás nyaralót legalább 5 hónapra adnák ki, havonta 300 ezer forint plusz rezsiköltségért.

Kattints a képre még több fotóért!

Csendes, nyugodt környék, hatalmas, gondozott telek, csodálatos parkosított kert.

Az alsó szinten nappali, konyha és egy tusolós fürdőszoba található, előtte nagy terasz. Felül egy nagyobb szoba, hálófülke és egy kádas fürdőszoba van erkéllyel.

Kattints a képre még több fotóért!

A házhoz szalonnasütő, pince is tartozik.

Kattints a képre még több fotóért!

Tihany hegyoldalában egy panorámás nyaraló felső szintje kiadó. 60 négyzetméter, 2 és fél szoba, akár kisállattal érkezőknek is. 

Kattints a képre még több fotóért!

A díj hosszú távú bérlés esetén (azaz minimum egy évre) 200 ezer forint havonta, egy hónap esetén 450 ezer forint / hó. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan bútorozott, gázkonvektorral fűthető. Parkolni a ház előtt az utcán lehet, igény esetén egy autó részére garázs bérelhető.

Balatonbogláron a Jankovics üdülőtelepen június 1-től július 15-ig napi 19 ezer forintért pihenhetünk ebben a 100 négyzetméter alapterületű, 6-8 férőhelyes házban. 

Kattints a képre még több fotóért!

A szabadstrand mindössze 3 percnyi sétával elérhető. A felső szinten három hálószoba, fürdőszoba WC-vel, az alsó szinten hatalmas társalgó-étkező, fürdőszoba, konyha, fedett terasz. Bográcsozási, grillezési lehetőség is adott, de van kocsibeálló is.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)