Bútorozatlan? Az sem baj!

Kiadó lakások után böngészel? Sokszor jobb ha az elejétől kezdi az ember, a saját stílusát, elképzeléseit valósítja meg és nem más lakberendezési ötleteit nézi mindennap.  Körülnéztünk az otthontérkép.hu oldalunkon és szép kiadó lakásokat találtunk Budapest területén. Majd a III. kerületre szűrtünk és olyan ingatlanokat kerestünk, amik bútorozatlan állapotban vannak.

Miért pont a III. kerület? Gondoltuk, ne csak a belvárosi ingatlanok kerüljenek a figyelem középpontjába, lessük meg egy perem kerület ingatlankínálatát is. Nézzük csak!

Itt van ez a bútorozatlan Lajos utcai lakás, amely a Sun Palace lakóparkban található, újszerű állapotban, 35 nm alapterülettel, a 7. emeleten. A belváros könnyen elérhető, közelben buszok, villamosok. Az épület legalsó szintjén egy wellness és egy edzőterem is található, kikapcsolódási lehetőség adott.

További képekért kattints a fotóra!

kiadó ingatlanok

Három szobás lakás a III. kerületben! Felújított állapotában alkalmas lehet lakhatásra, de akár irodának is berendezhető. A három szobán kívül még kialakítottak egy konyhát, fürdőszobát, külön wc helyiséget és egy tágas előszobát is. A méretes ablakoknak köszönhetően napfényes, világos terek dobják fel a lakást. Jelenleg a lakás nem bútorozott, de igény esetén bútorozottan is kérhető!

További képekért kattints a fotóra!

III. kerületi ingatlan

Csendes, parkosított utcában a Rómaifürdőn is eladó egy be nem rendezett panel. Az albérlet csodás állapotban van és pluszként megemlíthető, hogy egy jó lakóközösségű is, hiszen az is sokat számít. A lakás akár azonnal költözhető!

A panellakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

III. kerületi lakások

Zöldre nyíló lakást a Pók utcai lakótelep szívében a Római térhez közel is találtunk. Az ingatlan jó elosztású, tágas és erkélyes is. A tömegközlekedés is kitűnő, hév, busz pár percen belül gyalogosan megközelíthető. Könnyen elérhető a belváros, persze egy kis átszállással.

Az kiadó lakásról mg több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

panellakás

Egy másik 3 szobás lakás is eladó Újbudán, amihez kapcsolódik egy előszoba, közlekedő, gardrób, konyha, fürdőszoba és wc. A konyha és a fürdőszoba felszerelt, modern lakberendezési elemekkel és gépekkel. A nagy méretű utcára néző ablakainak köszönhető, hogy világos. A felújított óbudai lakás lakhatásra, de irodának is megfelel.

Az óbudai ingatlanról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

3 szobás lakás

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)