Nyaralók a Duna partján – Kulcs is tele van szebbnél szebb kisházakkal

15 kilométerre fekszik Dunaújvárostól, és az hagyján, hogy a Duna partján található, de egyik nevezetessége a szépséges Békás-tó, úgyhogy akik a természetes vizek szerelmesei, itt megtalálhatják számításukat. Kulcsi nyaralómustránk következik.

Nem meglepő, hogy a legtöbb eladó nyaraló idén is a Balaton és a Velencei-tó környékén van, de kínálnak hétvégi házakat a Tisza mentén, Pécs és Győr közelében, no meg a Duna vonalán Kismarostól Mohácsig. 

Feltűnően sok szép és eladó ház van például a Fejér megyei Kulcson. A település 15 kilométerre fekszik Dunaújvárostól, és az hagyján, hogy a Duna partján található, de egyik nevezetessége a szépséges Békás-tó, úgyhogy akik a természetes vizek szerelmesei, itt megtalálhatják számításukat.   

Akik ezt a községet veszik célba egy esetleges ingatlanvásárlással, jó pár nyaraló közül válogathatnak. Mutatunk pár példát az 5 és 10 millió forint közötti árkategóriából!

A Hajós utcában eladó ez a 61 négyzetméteres 4 szobás téglaépítésű hétvégi ház közvetlenül a Nagy-Duna partján. Irányára 7,8 millió forint.

Kattints a képre még több fotóért!

A három szintből az alsón található egy konyha és külön bejárattal zuhanyzó, mosdó és WC. A konyha előtt fedett terasz. A középső szintre külső lépcsőn lehet felmenni, ahol egy nagy nappali és egy hálófülke van. Innen újabb lépcső visz a legfelső szintre, ahol két szoba van (egyikből feljáró a padlásra).

Kattints a képre még több fotóért!

Víz, villany, csatorna bekötve. Nyugodt, csendes, rigófüttyös környék.

56 négyzetméter alapterületű ez a 2 szobás, 2 szintes jó állapotú kis nyaraló. 9,9 millió forintért hirdetik. 

Kattints a képre még több fotóért!

Csendes, zöldövezetben található, 2002-ben épült, 30-as Porotherm falazattal és Bramac tetőcseréppel. Az alsó szinten konyha, hálószoba, fürdő  és WC található, a tőtérben egy szoba van. A szuterénben aknás garázs és egy jókora tárolóhelység. 

Kattints a képre még több fotóért!

Tartozik az ingatlanhoz egy 12 négyzetméteres, jó állapotú faház is.

A Kárász utcában 5 millió forintért árulják ez a 70 négyzetméteres tüchtig kis faházat. Nyaralóövezetben fekszik, közel a Dunához, egy 800 négyzetméteres telken.

Zsindelytetős, kétszintes, szigetelt és alápincézett a ház előtt nagy fedett terasszal. A kert szépen karbantartott, gyümölcsfákkal és sok növénnyel.


Kattints a képre még több fotóért!

Kiváló hely kikapcsolódásra, horgászásra. A közelben bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő is van.


© 2021 (v2.202102)