Belső park és saját kávézó is lesz a Nerium Parkban

Egészen biztos, hogy a Petneházy és az Üteg utca sarkán épülő Nerium Parkban rád vár egy 33 négyzetméteres stúdiólakás vagy egy 61 négyzetméteres CSOK-képes otthon, vagy akár egy panorámás, tetőszinti, nagyteraszos penthouse! Mindössze a döntésed hiányzik, hogy melyiket akarod.

Nézz szét Angyalföldön! Annyira felkapott lett a környék az elmúlt 1-2 évben, hogy a modern épületek és a régmúlt hangulatát idéző templomok, kertek, parkok szomszédságában egymást érik az építkezések. Miért a Nériumot válaszd? Nagyon egyszerű a válasz: mert el fog készülni. Látva a beruházó eddigi eredményeit, biztos lehetsz benne, hogy nem csak a pénzedet, hanem magadat és családodat is hamarosan „befektetheted” a kiválasztott otthonba.

További információkért és látványtervekért kattints a képre!

Ami további, korántsem mellékes szempont, hogy az igényes anyagok beépítését megcélzó, változatos elrendezésű lakások a 13. kerület egy olyan, dinamikusan fejlődő, frekventált részéből hasítanak ki egy biztonságos szigetet, ami páratlan a maga nemében.

Néhány perc alatt elérhető oktatási és egészségügyi létesítmények, bevásárlóközpontok, bankfiókok, szórakozási és sportlehetőségek sorakoznak itt. Számos általános iskola, óvoda, gimnázium és egyetem is található a környéken, hogy a kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínáló Margitszigetről, Duna-partról, Duna Arénáról ne is beszéljük!

További információkért és látványtervekért kattints a képre!

A közlekedési lehetőségek is kiválóak: gyalogosan pár percnyi távolságra több közlekedési csomópont is található, így akár nappal, akár az esti szórakozásból érkezve gyorsan, zökkenőmentesen haza lehet jutni.

Itthon pedig egy újabb extra fogadja majd a hazatérőket: a „nériumosoknak” ugyanis a lakópark belső udvarában egy gyönyörű parkjuk és „saját” kávézójuk is lesz! Ráadásul nem kell aggódni az autók elhelyezése miatt sem, hiszen az épület mélygarázsában 224 parkoló áll a lakók rendelkezésére.

További információkért és látványtervekért kattints a képre!

A kivitelezés és az építőanyagok prémium minőségűek. Zöld fogadja majd az épületek környékéről érkezőket, fák, bokrok, fű és virágok a rendszeresen karbantartott belső parkban, és zöld növények a közös területeken, lépcsőházakban és tetőtereken, hogy az is otthon érezze magát itt, aki a városi nyüzsgés mellett a természet közelségét is fontosnak találja!

A Nerium Park átadásának dátuma 2019. március 31. Jelenleg falazási munkálatok zajlanak a 7. emeleten, amely hamarosan be is fejeződik. A lakások 60 százaléka már elkelt, de a még gazdára várók is a teljes repertoárt képviselik, szóval bőven van még miből válogatni. (x)

A cikk készítését a Nerium Park támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Nagyértékű szerződés megkötéséről adtak ki tájékoztatást.

© 2022 (v2.202102)