Fürdőszoba ötletek fiatalosan!

Lakberendezéskor a fürdőszoba ötletek sem maradhatnak el! Sokszor elég egy jó színválasztás, kisebb dekorációs elemek, vagy praktikusság és máris jobban néz ki a helyiség. A válogatásunkban a növények is közkedveltek, élő vagy művirág formában. A tál kagylók is menők, na meg a színviláguk is trendi, a barna, fehér, szürke, drapp árnyalatok csodásan mutatnak. A kiválasztottak kinézetéhez persze azért kell egy kis pénz, de a dekor elemek egészen megúszható árakban is megtalálhatók.

Itt van ez a terézvárosi lakás, ami különlegességnek számít. Berendezésekor nagyon odafigyeltek a helytakarékosságra, világosságára. Az ingatlan újjáépített teljes műszaki és esztétikai felújítások esett át. Színválasztásban kiváló, na persze a kis fehér virág sem maradhat el! Érdemes további képeken megcsodálni a modern lakást!

modern fürdőszoba

A XII. kerületi ingatlan fürdőszobájában is igényes elképzelések vannak. A fehér szín dominál és az úgy kellemes a szemnek, ahogy van. Nekem nagyon tetszik a kagyló dizájnja, ez a tál forma, de azért az óvális kádat is elfogadnám.

A lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

fürdőszoba dekor

Ha egy kicsit romantikusabb hangulatra vágysz, akkor ez a VIII. kerületi lakás fürdőszobája tetszeni fog! Fények, nagy kád, szívecske a falon, gyertyafények. Mi kell még? Giccs vagy nem giccs, a szív feldobja a méretes fürdőszobát. Térbeli nagyságára odafigyeltek hiszen a mosdókagyló alatti dobozok sok kacatnak adhatnak búvóhelyet, sőt még jól is mutatnak.

lakás berendezés

Ha gyerek is van a háznál, akkor számukra is érdekessé tehetjük a fürdőt. A II. kerületi lakás intim helyiségében a gyerek dizájn elem nem is rossz megoldás! Persze ahogy már említettem, azért itt is látszik, hogy a szürke, barna fehér színek szimpatikusak és ezt a trendet követik. A tükör kinézete nekem nagyon tetszik olyan régies, de modern stílusban, talán a szürke az, ami dob rajta.

lakberendezési ötletek

© 2021 (v2.202102)