Ha meguntad a tengerpartot, költözz a hegyekbe! Az otthonodat ne felejtsd!

Sokszor elegünk van a kilátásból, főleg ha mindennap egy szürke falra ébredünk, vagy a nem kedvelt szomszédokból és csak arra vágyunk, hogy a hegyekben vagy tengerparton legyünk. Most nem a hamar összecsomagolós kirándulásról beszélek, se nem a mindent hátrahagyó költözésekről, hanem a hordozható házak különleges darabjaira.

Külföldön aki megteheti belefektet összecsomagolható vagy hordozható házakba. Böngészve az interneten ráakadtam ezekre a bámulatos csodákra és gondoltam megosztom, hiszen elképesztő és egyedi kivitelezésekről van szó. Nézd csak!

Szezonális hordozható ház!

Ha megunjuk a mindennapi kilátást és egyedül akarunk lenni, vagy éppen a hidegtől, vagy melegtől költöznénk, hát arra is van megoldás! Magas hegyekre is költözhetsz ha kiborít a világ! Majd további helyek után nézhetsz…A képen látható lakás csodás kilátása igazán irigylésre méltó.

modern ingatlan

Még a 3 métert sem éri el, de azért mindent megtalálhatunk benne!

Kinyitható tetővel rendelkezik, ahonnan a friss levegő és napsugár beáradhat a kis térbe. A kétszemélyes asztal mellett még függőágy is elfér és még a padlóba rejtett fürdőszoba is. Igen jól olvastad, padlóba rejtett fürdőszoba! Ezt azért megnézném, új élmény lenne.

hordozható lakás

Futurisztikus darabot is találtunk!

A különleges kinézetű és flexibilis lakás épülete megvéd az esőtől, széltől és naptól is. Alkalmazkodó, akárhol lakható bármilyen körülmények is legyenek. Merev kinézete azért feldobható néhány ütősebb színnel és berendezési kellékkel.

egyedi lakás

Szárazföldön, de mégis a tengerben, itt egy kagyló alakú ház!

A név árulkodó, hiszen a külső- és belső területeinek dizájnja alapján kapta ezt. A félkör alakú otthonban két hálószobát alakítottak ki és a tető napelemes rendszerrel van ellátva. Ezt a lakást egy kissé lehet, hogy nehezebb magunkkal vinni.

különleges házak

Az inspiráció:  www.momtastic.com/


© 2021 (v150.202005)