Másfeles kiadó lakásmix!

Kis, budapesti kiadó lakások után nézelődtünk az otthontérkép.hu oldalunkon. Másfél szobás lakások után kutattunk, amelyek árban és kinézetben is különböznek egymástól. Nem is kell feszegetni, de az ár persze függ az elhelyezkedésüktől és a környék adta lehetőségektől. Találtunk belvárosi, stílusos lakást, de olyat is, ami nem annyira modern elemekkel van berendezve, de mégis egy nyugodtabb környéken található. Mutatjuk a kiválasztottakat!

Az alábbi VI. kerületi lakás másfél szobás és kiváló beosztású, minden helyiség kis előszobából nyílik. A kis szobában galériaágy és gardrób kapott helyet. Mivel az Oktogonhoz van közel, így kiváló közlekedési feltételeknek örvendhetnek az új lakók, hiszen pár percre a 4-6-os villamos, a földalatti és a busz is. A lakásban nagy hangsúlyt fektettek a fényforrásokra, a galéria lámpának is ajak alakja van, a konyhában pedig homlokzatból lógó, kis színes fények találhatók. A diszkófényt még meg sem említettem!

További képekért kattints a fotóra!

budapesti lakáskínálat

A VII. kerületben is kiadó egy másfél szobás felújított kis kégli. A 4 szintes társasház első emeletén található ingatlan igényesen berendezett, gépesített és bútorozott. Másfél szobás lakásról van szó, de annyira nem látszik tágasnak, inkább egy olyan otthonnak képzelem, ahol csendben meghúzódik az ember és éli kis életét. Elhelyezkedésének köszönhetően nagyon hamar el lehet jutni a város különböző pontjaira.

Az azonnal költözhető lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

kiadó lakások

Az alábbi XII. kerületi lakás kiváló fekvése miatt sok szórakozási és pihenési lehetőség adott a környéken. Hatalmas nappalival rendelkezik, ami kettéválasztva akár két szobának is helyet adhat. Földszinti, belső csendes udvarra van kilátás, az utca zaja egyáltalán nem szűrődik be. A lakás bérelhető bútorozottan, de akár nélkülük is.

A kiadó lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

kiadó lakások Budapest

Egy csodaszép ferencvárosi loft lakásra is rátaláltunk, közel van a Dunához, frissen felújított és jó elosztású. Az ingatlan modern lakberendezésű, gépesített és erkélyes. Az épület igazi különlegesség, a Gizella malomból lett átalakítva. A fa és a tégla dominál a tágas tereiben.

További képekért kattints a fotóra!

kiadó lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)