Szentendrei ingatlanok festői kilátással!

Dunakanyar kapujában, Szentendrén keresgéltem eladó lakások után, a kiválasztottak 20- 70 millió közöttiek, méretükben is különböznek. A Pest megyei város művészetével és kultúrájával ragadja meg szíveket, ezért elég frekventált a helység látogatása. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, H5-ös HÉV-vel, de autóbusszal és hajóval is. Az otthontérkép.hu oldalán keresgélve igazán művészi kinézetű vagy kilátású lakásokra találtam. Mutatom a szentendrei lakások gyűjteményét!

Szentendre egyik legszebb részén a Pismány hegyoldalában egy örök panorámás, különleges atmoszférájú, modern lakás várja új lakóit! Az ingatlan saját kertrésszel, terasszal rendelkezik újszerű állapotban. Az ingatlan egy  közterülettől elzárt lakóparkban helyezkedik el, ahol kikapcsolódási és pihenési lehetőségek tárháza található. A lakás dizájn egyedi, sok olyan díszítő elemet biggyesztettek a különböző helyiségekben, amelyek nem mindennapiak.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlanok

Szentendrén egy garázsos sorházi lakás is eladó, 200 nm-es, intim telekrésszel! Az ingatlan újszerű, rendezett, gépesített állapotban van. A hozzá tartozó kert füvesített, dísznövényekkel van ellátva, ehhez kerti sütögető és külső zuhanyzó is tartozik.

A szentendrei ingatlanról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Szentendrei ingatlankínálat

Itt van egy kivételes lakás is, amelyet az “Év Lakberendezője” segítségével 2015-ben felújítottak. A 23 nm-es teraszról csodás, hegyekre néző örök panoráma látható. A penthouse jellegű lakás tágas amerikai konyhával, két hálószobával, terasszal, gardróbbal ellátott. A környezetközelisége lendületet adhat a mindennapokra, sőt a belváros és ebben található uszoda is gyalogtávolságra található. A dizájnja csodálatra méltó, szerintem a zsiráf is nagyon jól mutat a sarokban.

A stílusos lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó lakások

Nézzük csak ezt a rengeteg tárolóhellyel kialakított, minden igényt kielégítő lakást, amely egy nappalival és 3 hálószobával rendelkezik. Az épület 2010-ben alapos tervezést követően felújításra került. Csodásan néz ki a nappaliban megfigyelhető kandalló is, ahonnan kiléphetünk a hangulatos, növényekkel teli kertbe.

További képekért kattints a fotóra!

Szentendrei ingatlan

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)